Ny foreningskonsulent

Bestyrelsen har virkelig glædet sig meget til at kunne fortælle, at vi har ansat Tine Engrob Jørgensen, som konsulent for vores forening.

Bestyrelsen

Tine er uddannet lærer, men brænder for KFUM og KFUK og at kunne arbejde for at styrke en forening i at skabe oplevelser for børn og unge. Dette "guldæg" dumpede ned vores kurv i sommers i forbindelse med World Council. Bestyrelsen har lige siden arbejdet på fuld tryk, for at skabe rammerne for en ansættelse, da vi vurderer, at en konsulent med Tines baggrund vil kunne være med til at give vores forening et løft.
Tine har en lang baggrundshistorie i KFUM og KFUK, hvor hun som frivillig blandt andet har været med til at igangsætte Familieleg, været klubleder, siddet i bestyrelse og udvalg. Tine har generelt fokus på fællesskabet og har i sit lokalområde iværksat netværk for mødre i Kjellerup, samt taget initiativ til opstart af børnekirke.

Tine er ansat pr. 1. oktober, men har sagt ja til allerede at besøge os til KonfIkast på fredag d. 30/9. Tag rigtig godt imod Tine når I møder hende rundt omkring i vores forening.

Torsdag d. 24. november kl. 19 - 21 inviterer bestyrelsen til velkomstaften for Tine, hvor vi også vil sætte fokus på fremtidens KFUM og KFUK i Ikast - Hvad kan vi? og hvad vil vi?
Vi håber på stort fremmøde.

Vi glæder os utrolig meget til et godt samarbejde omkring at skabe fremtidens KFUM og KFUK i Ikast.

Kærlig hilsen
Bestyrelsen