Aktiviteter på kollegiet

Her kan du læse om nogle af de mange sjove ting, der sker på kollegiet.

Scroll

Aktiviteter

I KFUM og KFUK arrangerer vi en masse spændende ting på kollegiet, som vi håber, du har lyst til at være med til. Find Facebook-gruppen “Kaféen i Skindergade” hvor der bliver lagt begivenheder op til de fleste af aktiviteterne. Ellers kan du altid spørge en af medlemmerne af Domkapitlet, som kan hjælpe dig.

Fællesspisning

Hver søndag aften er der fællesspisning i Kaféen hvor man kan komme og få sig en billig omgang aftensmad, gode fællessange og et brætspil med nogle af de andre beboere.

Læs mere om fællesspisning

Fredagsbar

En gang om måneden, er der fredagsbar i Kafeen. Her er der mulighed for, at spille et brætspil med din medbeboere, og drikke en dejlig kold øl. Det er altid en god mulighed får at møde nye mennesker, og starte weekenden godt ud. Derudover holder vi et par gange om året større fester!

Fællesklang

Hver torsdag øver koret Fællesklang i festsalen, hvor vi synger alt fra højskolesange til sprøde pop-numre. Der er plads til alle og det eneste krav er, at man har lyst til, at have det sjovt med de andre. Hvis du vil vide mere, kan du finde koret på Facebook-gruppen “Fællesklang KBH”.

Læs mere om Fællesklang

Fællesklang

Højskolesang

Cirka hver anden måned, er der Højskolesangaften i festsalen. Her er der mulighed for at tilbringe en hyggelig aften, hvor vi sammen synger en masse sange fra højskolesangbogen. Der er altid kaffe, kage og godt selskab!

Læs mere om højskolesang

Unge Voksne

Til Unge Voksne er der mulighed for, at mødes med andre unge i klassisk KFUM og KFUK stil. Det kan være alt fra at mødes og snakke om livets store spørgsmål til en volleyballkamp. Fælles for arrangementerne er, at der altid er fokus på det gode fællesskab, med plads til alle.

Læs mere om Unge Voksne

Hyg og Håndværk

Ca. hver anden tirsdag kan du komme ned i Kaféen og lave på dit strikketøj, sy hullet i dine bukser eller bare spise noget lækker kage. Til Hyg og Håndværk kan du nemlig både hygge eller håndværke. Alle og alt er velkommen, og hvis du har en god idé til noget kreativt, kan du komme forbi og undersøge mulighederne for at lave lige præcis dit drømme projekt 

Følg med på instagram