Bordhold, slikbod, flaghejsning, lejrbål, vandkamp - der er ikke noget så traditionsbundet som børnesommerlejr. Men det er bare rammerne om det vigtige - grin, skøre aktiviteter, gode snakke og nye venskaber❤❤❤

Efter et stille forår i coronaens og nedlukningens tegn - var sommerlejren som at se de økologiske køer komme på græs - både for børn og ledere😍🥳👏

Rigtig god sommer til alle! Vi ses næste år

----------

Om årets afsluttede lejr: 

Er du klar på en omgang Bagedyst eller er du mere en MasterChef? Kan du klare Alle mod én, eller er du en Stormester? Måske er du mere en Bonderøv eller en ægte Robinson? Kan du komme Først til verdens ende, eller har du Kurs Mod fjerne kyster, eller vil du bare hellere ud og flyve med Ramajetterne?

Lejren er for alle børn, der i næste skoleår skal begynde i 0. til 7. klasse - så invitér søskende, klassekammerater, fætre/kusiner og alle andre legekammerater med.

I år holdes lejren på Dokkedal Centret, Møllesøvej 12, 9280 Storvorde. For at alle kan få en seng at sove i, og have nok plads, hvis der stadig er coronaresitriktioner, har vi valgt at flytte lejren til et meget større sted.