Høstfest 2022

En fantastisk høstfest er løbet af stablen, og her har du mulighed for at læse hvad aftenen bød på og se nogle af de skønne billeder.

Josefine Faurby

 I år mødtes vi igen en stor flok til distrikt Nord’s årlige høstfest. Aftenen begyndte med masser af dejlig mad, hygge ved bordene og snak. Efter maden var spist, var der besøg af Kristoffer og Nanna. De havde begge to været en del af World Council i Århus. På World Council var der mulighed for at vise resten af verden, hvad vi i KFUM og K i Danmark er stolte af. Der blev bla. arrangeret ture til forskellige byer bla. Aalborg. Her blev de internationale deltager mødt og vist den måde vi arbejder med KFUM og K i Danmark.

Nanna fortalte bla. at en af hendes opgaver, som global ambassadør var at tage imod de internationale gæster fortælle dem om Danmark og vise dem rundt. Samtidig med at hun selv fik nogle gode oplevelser og bekendtskaber.

Så stod det på Fællesklang. Fællesklang er et kor i KFUM og K Aalborg, de sang 2-3 sange. Efter sangene blev det tid til at alle skulle på dansegulvet. Der blev danset sanglege, med Kirsten som guide og Thomas på harmonika. Der var godt gang i danseriet, som desværre sluttede for tidligt, så næste år vil vi godt have mere dans.

Så kom der lækkert kagebord. Aften blev sluttet af med en andagt af Emma og Josefine, som begge to har deltaget på MOVE lederkursus.