Nyt fra Bestyrelsen Februar 2023

Bestyrelsen opfordrer til at du møder op til stormødet, hvor vi bla. skal behandle Rubjerglejrens fremtid og der skal findes nye kandidater til bestyrelsen. Læs og hør mere om hvad det kræver at sidde i bestyrelsen og hvem vi søger.

Bestyrelsen

Bestyrelsen er sammen med rubjergudvalget i fuld gang med arbejdet med Rubjerglejren og dennes fremtid, hvilket forventes at udmunde i et forslag der skal behandles på stormødet.

Distriktsbestyrelsen ser frem til Stormødet torsdag d. 30 marts klokken 19:00 hos Aalborg KFUM og KFUK på Danmarksgade 52, 9000 Aalborg.

Forslag der ønskes behandlet på Stormødet skal sendes til miebrander@kfum-kfuk.dk senest torsdag d. 16. marts, og forslag skal være underskrevet af minimum 3 stemmeberettiget personer.

Hvis man ønsker at være en del af distriktsbestyrelsen og have medbestemmelse på de beslutninger der tages, er man meget velkommen til at stille op til Stormødet. Som det ser ud på nuværende tidspunkt, vil bestyrelsen efter stormødet bestå af tre mænd som repræsenterer lokalforeningerne Aalborg og Østervrå. Det vil derfor være at efterstræbe, at kvinder fra andre lokalforeninger vælger at stille op til bestyrelsen. Det er også muligt at opstille som suppleant. Der skal findes i alt to suppleanter.

Klik her for at høre Søren fortælle om bestyrelsen

Der skal siges stor tak til Kathrine Ledet Birkbak og Mie Brander, der efter et stort stykke arbejde i Distrikt Nord, ikke ønsker at genopstille. Det har fra bestyrelsen side været en fornøjelse med samarbejdet, og det kæmpestore arbejde som I begge har lagt i det.