Hvide Klit familiecamping 2024

“Jeg tror det er det vingesus af værdier man giver videre der rammer mig, og det er det KFUM og KFUK’s Familiecamp kan......”.

Julie Håbendal

Igen i år var der en god flok familier fra distriktet, der drog til den legendariske familiecamp på Hvide klit. Der var i år 411 deltagere heraf 67 helt nye deltagere.

Igen i år sidder vi alle tilbage med gode minder fra en uge med masser af fællesskab, leg, hygge, kaffe, slikbod, klub/foredrag for både børn og voksne og de virkelig gode aftener hvor hele familien mødes i teltet til det sjove "lejrbål". Her kom Stor, Større og Størst i sving og der blev dystet voksne mod børn.

Modtagelsen er, specielt for børnene, et fantastisk bud på hvad ugen kommer til at bringe. Der står lejrudvalgets børn med sjove hatte, slikkepinde og et varmt velkommen, klar hele grusvejen ned til Hvide klit

Den fantastisk natur kulisse vi er i, bliver flittigt brugt til fx gudstjeneste i klitterne, aftenandagt på stranden og børneklubberne er i den grad også ude at få sand og strand ind under huden.

Fællesskabet mærkes også ved vores måltider, hvor vi, når vejret tillader det, laver et meget langt langbord mellem campingvognene.

På sådan en lejr, får børn som voksne nye bekendtskaber og venner, men de gode gamle venskaber bliver også holdt vedlige. Man bliver som forældre indimellem ret imponeret over hvor omsorgsfulde børnene er over for hinanden på sådan en lejr, de ser hinanden og hjælper hinanden og sørger for at alle er med.

Til sidst får jeg lyst til at dele dette med jer:

Familie campen har deres egen lejr sang, og den er ligesom mange andre M&K sange en der går lige ind og byder til fællessang. Når denne sang begynder, trækker smilebåndet sig helt op og jeg glædes på en helt speciel måde. Jeg bliver, jo længere sangen kommer, helt rørt på den gode måde, så min stemme bævrer. Jeg tror det er det vingesus af værdier man giver videre der rammer mig, og det er det KFUM og KFUK s Familiecamp kan......

Vi ses til næste år.