Nyt fra bestyrelsen Februar 2024

Bestyrelsen indkalder til stormøde, og efterspørger hjælp til forskellige poster og opgaver i distriktet.

Bestyrelsen i KFUM og KFUK i Distrikt Nord

Stormødet er torsdag den 21. marts på Rubjerglejren, Delfinvej 25, 9480 Løkken klokken 19. (Se foreløbig dagsorden HER)

Østervrå er i år værter på Stormødet, som i år bliver en smule anderledes. Vi starter klokken 17, hvor vi vil lave en fælles gåtur, som Østervrå står for, hvis vejret tillader det. Klokken 18 er der fælles aftensmad og klokken 19 starter Stormødet.

Der mangler stadig medlemmer i bestyrelsen, da to medlemmer har valgt at stoppe, og derudover er der stadig en fri plads, samt mangel på to suppleanter. Den tilbageværende del af bestyrelsen ønsker stadig at gøre et stort arbejde i distriktet.

Hvis man ikke tænker bestyrelsesarbejdet er noget for en, men i stedet har flair for kommunikation og IT, så mangler vi også en frivillig i kommunikationsudvalget som webmaster og til opsætning af nyhedsmail.

Vi ser frem til børnesommerlejr på Rubjerglejren lørdag den 29. juni til onsdag den 3. juli. I år bliver temaet rumrejse, hvor der skal udforskes rummet og forskellige planeter. Hvis man gerne vil være leder, er der mulighed for at byde sig til - Vi kan bruge alle slags hjælp, så vi får en god lejr! 

Der er i år landsmøde på Hotel Nyborg Strand den 8.-10. november, og bestyrelsen opfordrer så mange i Distriktet til at deltage, og hvis en lokal forening ikke bruger deres mandat, at overdrage det til en anden lokalforening i Distriktet (brug link herunder):

https://drive.google.com/file/d/1pHXjtsv0hWPTJE588l4b28iwA6sLSbGq/view