Ten Sing Tune

Performance, tro og fællesskab giver unge plads til at udtrykke sig

Scroll

Er det noget for dig?

Elsker du at synge, danse eller spille musik? Er du 13 - 19 år og synes at det er fedt at få lov at bestemme, så er Ten Sing noget for dig!
I Ten Sing mødes vi, for sammen at lave et show. Vi bruger tid på at øve og sammensætte showet og derefter tager vi ud og optræder med det på efterskoler, til gudstjenester, festivaler osv. 

Det er dig som Ten Sing’er der finder på, hvad showet skal indeholde ud over musik og sang. Nogle gange bruges dans i showene, andre gange video eller drama. Alle former for performance kan indgå i showet.

Performance, tro og fællesskab giver unge plads til at udtrykke sig

Performance, tro og fællesskab

Performance:
Ten Sing er performance. Hvis du elsker musik eller er interesseret i dans og drama, så er Ten Sing den perfekte ramme. I Ten Sing er der plads til alle, som vil noget med show og performance, - også hvis du er til teknik eller scenografi!
I Ten Sing handler det om at få lov til at udtrykke sig!

Tro: 
Ten Sing hører under KFUM og KFUK i Danmark. Det betyder at vi er en del af folkekirken. Vi bygger på et kristent fundament, men er et åbent fællesskab, hvor der er plads til alle. 
Alle er velkomne, uanset tro!

Fællesskab:
I Ten Sing er fællesskabet vigtigt. Vi hygger os og laver sjov og ballade. Her kan man være som man er. I Ten Sing bestemmer Ten Singerne alt. Det giver et helt særligt fællesskab, hvor vi tager ansvar, derfor kender vi hinanden rigtigt godt og passer på hinanden.
I Ten Sing er der plads til alle!