Unge Voksne

Vi vægter fællesskabet højt og skifter mellem sociale aktiviteter og inspirationsaftner. Derudover er der ofte også en kort stund med fortællinger, bøn og/eller sang.

Scroll

Hvad er Unge voksne
Vi er en lille gruppe unge som mødes ca. 2 aftner om måneden - men vi glæder os til at få flere med! Vi vægter fællesskabet højt og skifter mellem sociale aktiviteter og inspirationsaftner. Derudover er der ofte også en kort stund med fortællinger, bøn og/eller sang.

Sociale aftner: vi er kreative, tager ud i det blå, synger, holder filmaftner og spiller spil.

Inspirationsaftner: vi bliver klogere på temaer fra kristendommen og de diskuterer etiske og samfundsrelevante dilemmaer. Vi inviterer sognepræst Jonas Hennild eller foredragsholdere forbi til at bidrage til snakken.

Målgruppe
Alder: studerende på videregående uddannelser og unge mellem ca. 20-35 år.

Skal man være religiøs? Nej. Det er ikke et krav, at man hverken er religiøs eller ved hvad man tror - eller ikke tror på. Du skal blot være nysgerrig på tro- og samfundsliv, og være interesseret i at debattere nogle af livets små og store spørgsmål. Al dette i et trygt og mindre forum.

Hvor og hvornår
Hvornår: I efteråret 2019 mødes vi i torsdag i ulige uger kl. 19.00. OBS. ændringer kan forekomme, så hold dig opdateret i vores facebookgruppe “Unge Voksne Odense”: https://www.facebook.com/groups/215743842695740/

Hvor: Munkebjerg Kirke, Østerbæksvej 87, 5230 Odense M

Kontakt
ungevoksne.odense@kfum-kfuk.dk