Friluftsgruppen

Friluftsgruppen er en afdeling under KFUM og KFUK i Roskilde, der elsker frisk luft, den frie natur og udfordrende ture. Gruppen har arrangementer såsom overnatninger i det fri, vandreture, kajak m.m.

Scroll

Friluftsgruppen KFUM og KFUK i Roskilde

Friluftsgruppen er en afdeling under KFUM og KFUK i Roskilde, for dem der elsker frisk luft, den frie natur og udfordrende ture. Gruppen planlægger flere forskellige friluftsarrangementer såsom overnatninger i det fri, træklatring, vandreture, cykelture, kajak, kano, fiskeri, mad over bål, svampeture og knivbygning. Vi afslutter som regel vores overnatningsture med aftensang med guitar ved mål/pejsen og en lille tankestreg.

For hvem?

Friluftsgruppen er en familiegruppe for alle der kan lide friluftliv. Andre over 18 år er også meget velkomen til at deltage i vores friluftsarrangementer, man skal blot være klar over at programmet tilrettelægges ud fra, at børn kan deltage. Der er ingen krav til jer/dig om, at du/I skal have erfaring med friluftsliv. Jeg skal blot have lyst til at opleve naturen fra dens bedste side sammen med en masse flinke mennesker, der alle ønsker at få en masse fantastiske oplevelser. Du skal ikke være bange for at blive beskidt eller spise mad lavet på primitiv vis. Det er alt sammen en del af at opholde sig i det fri!

Hvor ofte?

Vi arrangerer 2-3 ture om året. Nogle ture forløber over en hel weekend, mens andre er spændende og udfordrende endagsarrangementer.

Hvad har vi lavet?

Kanotur i Sverige og Susåen

Svampe-Cykeltur i Hvalsø-skovene

Knivmageri

Kajaktur på Roskilde fjord

Julevandretur langs Køge-å-stien

Vandretur rundt om Nekselø med efterfølgende julefrokost

Sildefisketur med kutter på Øresund

Vandretur til dyrehaven

Shelterbrunch

Årlig efterårstur til Hvalsø skovene

Træklatring

Svedehytte

Orienteringsløb

Mountainbiketur

Friluftsbedrifter

Vildmarksbad 

Vandring på skjoldungestien.

Hvis du har lyst til at høre mere om friluftsgruppen og høre om de aktuelle ture lige nu og her, kan du kontakte én af dem fra udvalget, som arrangerer turene:

Kontakt

Mia Karkov Jørgensen

Niels Vingborg

Jan Karkov Carstensen

Anette Vingborg