Om os

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem KFUM og KFUK.

Scroll
K FEST 3

Foreningen består af flere forskellige afdelinger:

-Ten Sing for unge, der mødes hver tirsdag aften
-En familieklub, der mødes en gang om måneden
-En friluftsgruppe, der har en til tre ture per sæson

Vores mål som forening er at være et åbent rum, der altid er under udvikling, og hvor alle kan komme og være med. Et mødested der opfordrer til samvær på tværs af foreninger, men som også bærer på traditioner, som f.eks. det kristne værdigrundlag, samt bygningernes historie og udvikling. Samtidig søger vi nyt, og ønsker at være en forening der samler mennesker og skaber og fællesskaber, med KFUM og KFUK i Danmark som fundament. 

Vi er en forening der gerne vil se langsigtet, på tværs af de næste mange bestyrelsessammensætninger og medlemmer, nye som gamle, og oprette et indbydende og åbent rum, hvor vi sammen kan bidrage til og være en del af et større fællesskab med de kristne værdier som grobund. 

"KFUM og KFUK's formål er at skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn og unge møder den kristne tro og oplever dens relevans for deres liv."
-Formål vedtaget ved landsmødet 2016

En del af YMCA og YWCA

KFUM og KFUK er en del af verdens største og ældste ungdomsbevægelse, YMCA, og verdens største kvindenetværk, YWCA. 

Som medlem af KFUM og KFUK har man mulighed for at indgå i fællesskaber med andre unge fra hele verden. Man kan engagere sig i udviklingsprojekter for verdens fattige, tage på studierejser eller være frivillig på internationale events og camps.