Ten Sing - Online

Ten Sing er et fællesskab for unge, der mødes hver tirsdag og skriver, sammensætter og øver et show med dans, drama og musik. Her er plads til alle, hvor leg, performance og ansvar går op i en højere enhed!

Scroll

Ten Sing er til dig, der:

Er mellem 13 og 19 år og har lyst til at indgå i et særligt fællesskab, der samles om et kreativt projekt. I Ten Sing er alle med til at få et teaterstykke eller anden optræden op at stå - lige meget om man har stor eller ingen erfaring med musik, skuespil eller teknik.

Hvad laver vi?

I Ten Sing Online mødes vi hver tirsdag fra kl. 18.30-21.30 og synger, hygger med forskellige lege eller skriver og øver os på de forskellige optrædener, vi har i løbet af året.

Vi bruger en stor del af året på at forberede et stykke, som vi selv skriver fra bunden, øver musik til og ikke mindst laver kostumer og kulisser til. Vi holder præmiere i foråret og besøger derefter forskellige efterskoler, hvor vi optræder. Vi sørger gerne for, at stykket er en cocktail af humor og et godt budskab. 

I løbet af året deltager vi også i forskellige fællesarrangementer i KFUM og KFUK såsom Ten Sing MPG, hvor vi skriver vores helt egen tekst og melodi. Vi deltager også i festivalen Wonderful Days hvert andet år om sommeren, hvor vi bl.a. optræder med nogle af de sange, vi har lært i løbet af året - foran det bedste publikum, man kan ønske sig.

Vi har også vores egne årlige arrangementer, som Crazy-Shake-Hyggeweekend, der afholdes i september, hvor vi rystes sammen til at kunne starte et nyt Ten Sing år. I løbet af december afholder vi kollektiv-uge, hvor vi alle flytter ind på Blågårdsstræde i en uge. Her bor, spiser og julehygger vi sammen med en masse klippeklister, julekalender og alt, hvad der hører til i december.

Performance, tro og fællesskab

Performance:
Ten Sing er performance. Hvis du elsker musik eller er interesseret i dans og drama, så er Ten Sing den perfekte ramme. I Ten Sing er der plads til alle, som vil noget med show og performance - også hvis du er til teknik eller scenografi! I Ten Sing handler det om at få lov til at udtrykke sig!

Tro:
Ten Sing er et koncept under KFUM og KFUK i Danmark. Det betyder, at vi er en del af folkekirken og bygger på et kristent fundament. Vi afslutter hver tirsdag med en “tankestreg”, hvor der er plads til at dele tanker og følelser om det at tro eller ikke at tro - eller hvad end der nu fylder hos den enkelte. Vi er et åbent fællesskab, hvor der er plads til alle - uanset tro!

Fællesskab:
I Ten Sing har vi et helt særligt fællesskab, fordi Ten Singerne bestemmer alt. Dermed er alle i dialog med hinanden og fælles om samme opgave. Vi er nærværende og ærlige med hinanden, så alle kan komme, som de er. 

Kontakt