Globale fællesskaber

Et fællesskab med utallige rejselystne frivillige som kun venter på, at du skal hoppe med og blive en del af de mange spændende rejser og det globale samarbejde vi har i YMCA og YWCA verden over! 

Scroll

Mød verden - og oplev globale fællesskaber

Vi samarbejder, rejser og engagerer os i kampagner via vores internationale netværk i YMCA og YWCA. Herunder kan du se alle vores rejsegrupper, og hvad de hver har at tilbyde. Du vil med garanti finde en rejse, der passer til netop dig og dine rejselyster!

Hvad er Globale Fællesskaber?

Udvalget for Globale Fællesskaber (GF) sørger for at udvikle og koordinere internationale aktiviteter. Vi samarbejder med andre YMCA- og YWCA-lande for at sikre, børn og unge får et internationalt perspektiv. Vores fælles mål og nøgleordet for al vores arbejde er: Youth Empowerment! Det handler om at give børn og unge livsmod og handlemuligheder til at gøre verden til et bedre sted for dem selv og for andre.

Læs mere om GF

Læs tidligere rejseberetninger

Bliv endnu klogere på vores rejser i KFUM og KFUK og læs, hvordan det f.eks. er at være global frivillig i Cambodia, hvilken størrelse YMCA har i Peru og meget mere. 

Læs her