Globale fællesskaber

Et fællesskab med utallige rejselystne frivillige som kun venter på, at du skal hoppe med og blive en del af de mange spændende rejser og det globale samarbejde vi har i YMCA og YWCA verden over! 

Scroll

Mød verden - og oplev globale fællesskaber

Vi samarbejder, rejser og engagerer os i kampagner via vores internationale netværk i YMCA og YWCA. Herunder kan du se alle vores rejsegrupper, og hvad de hver har at tilbyde. Du vil med garanti finde en rejse, der passer til netop dig og dine rejselyster!

Bliv frivillig i Globale Fællesskaber

Kunne du godt tænke dig at arbejde med globale problemstillinger, møde verden og gøre en forskel? Så skal du blive frivillig i Globale Fællesskaber. 

Se alle vores frivilligopslag her

Hvad er GF?

GF, eller Globale Fællesskaber, er et organ i KFUM og KFUK, som sørger for at udvikle og koordinere internationale aktiviteter. Vi samarbejder med andre YMCA og YWCA lande for at sikre, børn og unge får et internationalt perspektiv. Vores fælles mål og nøgleordet for al vores arbejde er: Youth Empowerment! Det handler om at give børn og unge livsmod og handlemuligheder til at gøre verden til et bedre sted for dem selv og for andre.

Læs mere om GF

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at høre mere om Globale Fællesskaber og vores forskellige rejsemuligheder i KFUM og KFUK, er du altid velkommen til at skrive til os på gf@kfum-kfuk.dk eller til at kontakte vores internationale konsulent.

Eller du kan følge med på Facebook.

Facebook