Børnesommerlejr, Unglederlejr og Unglederkursus

Børnesommerlejr er et spændende sommerferietilbud for børn, der efter sommerferien begynder i 1.-7. klasse. Unglederlejr og unglederkursus er for unge fra 8. klasse og opefter, der gerne vil lære at være ledere eller uddanne/udvikle sig til ledere.

Scroll
Børnesommerlejr er en mangeårig og fantastisk tradition i KFUM og KFUK i Distrikt Hærvejen. Lejren er for alle børn, som efter sommerferien begynder i 1. - 7. klasse. En stor flok frivillige ledere står klar til at give fantastisk sommerferieoplevelser til en masse glade børn. På lejren er der mange aktiviteter, udfordringer, fællesskab og leg, men også sang, Børnedisko, skuespil, forkyndelse, samvær, hygge og meget mere.
 

Børnesommerlejr 2024 er d. 5.-9. august.

Se årets invitation lige her.

Unglederkursus og Unglederlejr

Samtidig med Børnesommerlejr er der Unglederlejr. Weekenden inden Børnesommerlejr inviteres alle ungledere til at være med på Unglederkursus i Aarhus. Her har man nogle vildt fede dage sammen med andre unge, hvor man blandt andet får undervisning i, hvordan man er en god leder. Efter Unglederkursus tager alle deltagere og ledere i samlet flok ud til Børnesommerlejr. Du kan være ungleder, hvis du er 14 (skal i 8. klasse efter sommerferien) til 17 år. 
   

Unglederkursus og Unglederlejr 2024 er fra d. 2.-9. august.

Se årets invitation her.

Hør årets lejrsang

Ingen Børnesommerlejr uden en lejrsang, der får dig i sommerlejrstemning. Årets lejrsang i 2023, som handlede om at være fanget i et computerspil, kan du høre lige her. Sangen er skrevet af lejrens seje frivillige.

Hør årets lejrsang

Billeder fra lejren i 2023

I KFUM og KFUK's billedarkiv kan du se alle de skønne billeder fra Børnesommerlejr 2023. Du finder billederne ved at trykke her.

Vil du se billeder fra Børnesommerlejr 2021 eller før, så ligger de på Distrikt Hærvejen's Flickr.

Frivillig på Børnesommerlejr, Unglederlejr og Unglederkursus

Børnesommerlejr, Unglederlejr og Unglederkursus er båret af en stor flok fantastiske frivillige ledere og hjælpere, som år efter år gør alt, hvad de kan for at give en stor gruppe børn og unge en fantastisk sommerferieoplevelse. Der er både brug for ledere, der laver et program for børnene, hjælpere der kan gå til hånde med forskellige praktiske opgaver og køkkenfolk, der vil lave mad til alle lejrens deltagere.

Er du interesseret i at være frivillig på lejren, så er du velkommen til at kontakte distriktets udviklingskonsulent eller den praktiske gruppe bag Børnesommerlejr.

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte en af følgende:

Den praktiske gruppe bag lejren på bslhaervejen@kfum-kfuk.dk.