Er du glad for musik?

Hvis svaret er ja, skal du da med til Ten Sing!

Hvad er Ten Sing?

Ten Sing er et hyggeligt fællesskab, hvor unge i alderen 13-19 år har mulighed for at dele deres passion for musik med fokus på udvikling og plads til alle - uanset niveau og baggrund.

Vi mødes hver onsdag, hvor vi leger med kor og band. Desuden har vi et lyspunkt hver aften, hvor der er plads til en snak om kristendommen. Alle er dog velkomne, uanset religiøs overbevisning.

I løbet af året bidrager alle med hver deres evner, sådan at vi kan afholde nogle fantastisk koncerter, som vi optræder med på efterskoler, i kirker osv.

Hvornår?

I Ten Sing Midtjylland mødes vi hver onsdag kl. 18.15 til 21.30 i foreningsbygningen på Brændgårdvej 18, Herning - undtagen i ferier eller hvis der sker noget specielt. 

En gang hver måned er der også mulighed for at mødes til Café Liv inden Ten Sing. Her kan vi lave lektier, spille spil eller bare snakke sammen. Til sidst spiser vi aftensmad sammen inden Ten Sing begynder.

Hvordan?

Har du lyst til at finde ud af, om Ten Sing Midtjylland er noget for dig - så er du meget velkommen til bare at kigge forbi selv, eller tage en ven med. Der er gratis klubkontingent 1. måned - derefter koster det 50 kr./md. udover medlemskab af KFUM og KFUK i Herning.

Kom gerne! Alle er velkomne!

Hvem: For alle mellem 13 og 19 år
Hvornår: Hver onsdag kl. 18.15-21.30
Hvor: Brændgårdvej 18, Herning
Kontaktperson: Nicole Hansen - nico820g@gmail.com - 22 29 18 68
Sociale medier: Facebook - Instagram