Indretning

Kollegiet består af tre etager med 10-12 beboere på hver gang, som deler køkken, toilet og bad.

Værelser
Størrelsen på værelserne er 10-14 kvadratmeter, og på alle værelser er der en lille forgang med håndvask, spejl samt et fast skab.

 

Se grundplan for alle tre etager

Der er installeret gratis internet (med og uden tråd), telefonstik samt stik til fællesantenne på alle værelser.

Køkken og bad
På hver sal er der fælles køkken-, bade- og toiletfaciliteter. I 2011 og 2012 blev der lavet nye køkkener, og ved samme lejlighed blev køkkenerne udvidet, så der nu også er en stor spiseplads.Køkkenet indeholder alt, hvad man har brug for i den daglige madlavning, og alt undtagen mad er fælles. På hver sal er der:

  • Ovn og komfur
  • Mikrobølgeovn
  • To køleskabe, samt to skabsfrysere.


På alle tre sale er der rengøringsordninger for henholdsvis køkken, og toilet og bad, så det hele bliver gjort rent ca. en gang om ugen. Rengøringen går på skift mellem kollegianerne.

TV og internet
Alle værelser på kollegiet er forsynet med stik til Stofa KabelTV samt internet (med og uden tråd). Internettet er inkluderet i huslejen og kan benyttes frit.Ønsker man at modtage Stofa KabelTV, skal man kontakte Stofa for at få signal. Uden Stofa kan man på de fleste værelser alligevel modtage DR's kanaler med en digital stueantenne.På 3. sal er der indrettet TV-stue. Her modtages Stofa KabelTV's store pakke, og man kan se film på kollegiets fjernsyn. I TV-stuen findes også bordfodbold og musikanlæg.

Vaskefaciliteter
Under kollegiebygningen er der indrettet en vaskekælder med to vaskemaskiner og en tørretumbler.  Det koster kr. 12,- at vaske og kr 1,- for at benytte tørretumbleren i fem minutter. Betalingen sker via en app. I vaskekælderen findes også tørresnore- og stativer.

Altan
I 2016 fik kollegiet tre store altaner, så nu har beboerne mulighed for at sætte sig ud og spise, læse og hygge sig.