Tilmedling er lukket

Kolding Børnehøjskole

Velkommen til et levende hus med sjove og lærerige kurser for 6-12 årige

Scroll

Næste kurser

Næste kursusforløb er fra d. 7. maj 2024 til d. 4. juni 2024 (5 tirsdage i alt).

Børnehøjskoleforstander er ansat

Esben Thøstesen er ansat som forstander på Kolding Børnehøjskole.

Esben er ansat i en 50% stilling til at stå i spidsen for drift og udvikling af Børnehøjskolen - sammen med alle vores aktive frivillige. Esben er tilsvarende ansat 50% på Haderslev Børnehøjskole, hvormed der samlet set er tale om en fuldtidsstilling.

Læs mere

Kom med i Kursusudvalget på Kolding Børnehøjskole

Vi søger lige nu efter dig, der vil hjælpe med at skabe de bedste rammer for kurserne på Børnehøjskolen. Målet er, at vi udbyder super gode kurser til børnene, skaber et fantastisk Børnehøjskole-miljø og er byens bedste sted at være frivillig underviser!

Vi arbejder sammen om at løse opgaverne i et inspirerende og sjovt fællesskab.

Se mere på Frivilligjob.dk

Hvad er Børnehøjskole?

Børn mellem 6 og 12 år kan tilmelde sig et kursus, som de går på én eftermiddag om ugen i 7-10 uger. Det foregår torsdag kl. 16.00-18.45 (inkl. aftensmad) på Dalbygade 31, der ligger midt i Kolding. 

Dygtige, unge undervisere står klar med åbne arme og et kæmpe engagement, som de brænder for at give videre. Alle arbejder frivilligt. 

Børnene bliver en del af et sjovt og lærerigt Børnehøjskole-fællesskab. De udvikler deres kreativitet, deres evne til at samarbejde med andre - og oplever, at de kan meget mere, end de tror.

Læs mere

Vi gør verden større for de mindste

Det sker ved at lade børn møde højskoletankerne om fællesskab, dannelse og værdighed. Vi giver børnene et frirum, hvor de kan øve sig på at være nysgerrige på sig selv, på hinanden og på livet.

På Kolding Børnehøjskole kan man få venner og være en del af et godt fællesskab. Her handler det ikke om at være den bedste, største, hurtigste eller stærkeste, men om at være noget for andre, og derigennem blive til nogen selv.

Pressen skriver

Kolding Ugeavis kiggede forbi på vores tredje kursusdag og skrev en stor artikel om livet på Børnehøjskolen. 

Læs artikel

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked om nye kurser mv.

Tilmeld nyhedsbrev