Tilmelding åbner d. 10 januar 2022 kl. 12:00

Kolding Børnehøjskole

Åbner d. 3. marts 2022

Scroll

Børnehøjskolen forklaret på 10 sekunder

Børn mellem 6 og 12 år kan tilmelde sig et kursus, som de går på i 10 uger. Det foregår torsdag kl. 16.00-18.45 (inkl. aftensmad). 

Kolding Børnehøjskole er oprettet af KFUM og KFUK i Kolding. Det er bl.a. studerende på videregående uddannelser i Kolding, der er undervisere på kurserne. Alle arbejder frivilligt. 

Se informationsfolder

Vi gør verden større for de mindste

Det sker ved at lade børn møde højskoletankerne om fællesskab, dannelse og værdighed. Vi giver børnene et frirum, hvor de kan øve sig på at være nysgerrige på sig selv, på hinanden og på livet.

På Kolding Børnehøjskole kan man få venner og være en del af et godt fællesskab. Her handler det ikke om at være den bedste, største, hurtigste eller stærkeste, men om at være noget for andre, og derigennem blive til nogen selv.

Vi søger frivillige

Som frivillig hos Kolding Børnehøjskole vil du bidrage til, at børn i alderen 6-12 år stifter bekendtskab med højskoletankerne om fællesskab, dannelse og værdighed, samtidig med at de lærer nye ting og har det sjovt.

Som frivillig underviser får du ikke kun erfaring med at undervise. Du vil også blive en del af et fællesskab, hvor der arbejdes sammen om at gøre verden større for de mindste.

Læs mere om at være underviser

Læs mere om at være udvalgsmedlem

Vi søger frivillige