Lokalt

Foreningen fortæller: Holmen-Kvissel

Så er der mulighed for at blive klogere på hvad der sker i de andre foreninger i distriktet.

Holmen-Kvissel forening

Vi er en flok glade seniorer (60+), hvor de fleste har kendt hinanden siden ungdommens dage, hvor der både var børneklub, ungdomsklub med band, familiearbejde og tema-aftener for voksne!

Nu er børnene fløjet fra reden, og der er kun os "gamle" tilbage, og vi samles en gang om måneden, da vi slet ikke kan undvære samværet!

Vi er blevet en fasttømret skare, hvor vi kan dele alt mellem himmel og jord, både når vi er glade og når sorgen melder sig! Kristendommen er grundpillen i vores liv, og vi har tema-aftener, der giver os næring på det område. Vi går i kirke sammen, der er sang-aftener, spis sammen, tur ud i det grønne, vi spiller volleyball, der er korshærsaften med lotteri, vi deltager i kvindestævne og voksenstævne. Der er noget for både krop og sjæl!!!

Fællesskabet er uvurderligt, og vi er efterhånden med til hinandens private fester, og nogle tager på ferie sammen. Vi støtter op omkring hinanden ved sygdom og dødsfald; kort sagt, et fantastisk netværk, hvor der er stor åbenhed!

Nogle vil måske sige, at vi er indspist, og med rette; men det er bare guld værd når man bliver ældre, at ha sådan en flok omkring sig. Vi holder ud, holder af, holder sammen, og bærer over med hinanden. Det kan varmt anbefales at holde forbindelsen på den lange bane, det forebygger ensomhed!

- Vi er 14 medlemmer i foreningen, men der kommer en hel del flere til arrangementerne, vi kan tit være 20-25 pers.

- Bestyrelsen består af: Ellen Christensen, Yrsa Kock, Sandra Bjork, Hanne Gitte Birkbak.

Relatererde artikler

Se alle artikler