Lokalt

Foreningen fortæller: Aalborg

Læs her om Aalborg forening - distriktets største forening og de mange tilbud foreningen har bla. Fællesklang, escape room og volley.

Simon Kallehauge

Hvad sker der i jeres forening?

Aalborg KFUM-KFUK består af en skøn række forskellige klubber og udvalg der spænder bredt fra den klassiske medlemsklub til frivillige udefra der arbejder med det de brænder for.

- Beboerne er de ca. seks skøre hyggelige mennesker der bor i vores foreningshus. De her et bofællesskab med fælles madlavning og tjanser og er frivillige i forskellige klubber og udvalg

- Fællesklang er vores kor og langt den største samling af medlemmer vi har. Typisk mellem 50 og 80 medlemmer mødes hver tirsdag plus koncerter og kordage med åbne aftener de første tre gange hver sæson hvor nye sangere er meget velkommen.

- Volley er et socialt sportsfællleskab der spiller sammen hver onsdag. 

- Helios er vores voksenklub der diskuterer de lidt større temaer efterfulgt af ugens sludder en gang om måneden.

- Table games er vores brætspilscafe hvor der er gratis adgang og billige øl og sodavand hver anden fredag. De frivillige er ikke nødvendigvis medlemmer og har også arrangementer  kun for frivillige hvor de eks. lærer nye spil.

- Vi har et escape room oppe under taget, som bliver sat i spil når det giver mening.

- Højskolesang fylder salen i Danmarksgade en gang om måneden med op mod 100 gæster. Alle er velkommen uden tilmelding. Der inviteret en sangvælger til første halvdel og man kan ønske fra bogen efter kaffepausen.

- Derudover har vi også en del medlemmer der arbejder i forskellige distrikts- og landsudvalg. 

Hvad drømmer i om i foreningen?

Vores største drøm lige nu er helt klart et nyt foreningshus. Det er på mange måder et kæmpestort projekt der er svært at føre ud i livet. 

På det sociale plan drømmer vi om større sammenhængskraft i foreningen. Et medlemskab hos os giver adgang til vores foreningshus og alle vores arrangementer. Det vil vi selvfølgelig gerne at flest muligt udnytter så der bliver kort imellem vores medlemmer.

Hvor mange medlemmer er der i jeres forening, og i hvilke aldersgrupper? 

Dags dato er vi på 222 medlemmer. Det seneste år har vi haft 95 indmeldelser og 60 udmeldinger, så det svinger lidt op og ned. 

0-12 år: 14 medlemmer.

13-19 år: 13 medlemmer

20-29 år:118 medlemmer

30+ år: 77 medlemmer

Hvem sidder i jeres forenings bestyrelse?

Simon (FM), Sara (NFM), Martin, Søren, Janni, Kristoffer og Anders. Vi får stor hjælp til driften af vores koordinator Anne Luise og vi mødes om en fyldig dagsorden en gang om måneden.

Relatererde artikler

Se alle artikler