Højskolesang

I KFUM og KFUK Odense afholder vi 7-8 Højskolesang aftener om året. Her er der plads til alle, med fællessang fra Højskolesangbogen som omdrejningspunkt. 

Scroll
I KFUM og KFUK Odense afholder vi 7-8 Højskolesang aftener om året. Her er der plads til alle, med fællessang fra Højskolesangbogen som omdrejningspunkt. Vi henvender os dog hovedsageligt til unge under uddannelse. 
Arrangementerne er gratis og der vil undervejs være salg af kaffe/te og kage, hvor overskuddet fra salget går til KFUM og KFUK’s aktuelle internationale projekt.   

Programmet for aftenen ser således ud:
Kl. 19.00 – Dørene åbnes og salg af kaffe/te og kage
Kl. 19.15 – 1. del: Udvalgte sange
Kl. 20.00 – Pause: Salg af kaffe/te og kage
Kl. 20.20 – 2. del: Sangønsker fra salen
Kl. 21.00 – Sidste sang

Vi forsøger altid, at få en udefra til at komme og vælge sange til første halvdel og fortælle lidt om sig selv og/eller grunden til hvorfor netop de enkelte sange er valgt. Vi har tidligere haft besøg af KFUM og KFUK's generalsekretær Jørgen Kvist, pianist og komponist Rasmus Skov Borring, Søren og Brian der begge er lærere på Tommerup Efterskole og mange flere. 

Kan du lide at synge fællessang, eller har du lyst til at genopleve en sangaften, som det var på højskolen eller efterskolen? Så skal du tage helt sikkert tage med til en højskolesangaften. Her vil vi synge sammen og mærke fællesskabet. Alle er velkomne - uanset sangstemme ;)

Du kan medbringe din egen højskolesangbog, men der vil også være mulighed for at låne.

Datoer og begivenheder for aftenerne kan findes her: 
https://www.facebook.com/kfumogkfukiOdense/events