Distriktskonsulent

I samarbejde med Distrikt Syd, har Distrikt Trekanten ansat en distriktskonsulent til at styrke børne- og ungdomsarbejdet i KFUM og KFUK. Mød konsulenten her.

Scroll

Mit navn er Rasmus Jeppesen, og jeg er pr. 1. august 2023 ansat som konsulent i KFUM og KFUK i Distrikt Syd og Distrikt Trekanten.

Fokus for mit arbejde fastlægges på de årlige stormøder i distrikterne, mens prioriteringen af forskellige arbejdsopgaver sker i samarbejde med distrikternes arbejdsgiverudvalg.

Et par af kerneopgaverne i konsulentprojektet er at understøtte aktiviteter for teenagere og unge samt styrke lederfællesskabet og det frivillige liv i distrikterne. Derudover forsøger jeg også at sikre sammenhæng mellem de forskellige aktiviteter der er i foreningerne og distrikterne.

Jeg vil også rigtig gerne hjælpe til med at føre gode idéer ud i livet, så hvis du har en halv eller hel idé, så kom, ring eller skriv til mig og jeg kan give et par gode råd eller hjælpe til med nogle arbejdstimer.

Mine kontaktoplysninger

Hvad kan I bruge mig til som forening?

Det lokale foreningsarbejde er det vigtigste arbejde i KFUM og KFUK. Som bestyrelse er I meget velkomne til at tage kontakt, hvis I står med en udfordring eller en opgave, hvor I har brug for sparring eller hjælp. Det kan være stort og småt. Jeg kommer gerne ud og holder et oplæg for jer som bestyrelse, ledergruppe eller forening.

Det kan være i forhold til…

  • Udvikling af aktiviteter for børn, unge eller familier
  • Rekruttering af frivillige
  • Hjælp med PR for aktiviteter og lokal synlighed
  • Samarbejde med kirker, skoler og andre foreninger
  • Inspiration til klubaktiviteter og forkyndelse
  • Konflikthåndtering

Har I andre idéer, så er jeg altid kontaktbar på telefon eller mail. På et foreningsbesøg kan I, udover inspiration til et bestemt emne, også høre en masse om erfaringer fra andre foreninger.

Du er også meget velkommen til at tage kontakt som almindeligt medlem, hvis du vil høre mere om frivillige muligheder, kurser eller rejser. Der er altid noget nyt og spændende på vej i KFUM og KFUK.