Fairhuset

Klinte Skovsholt Landerholm ansat som leder af det første Fairhus i Aarhus

Med en varm tilgang til unge og en solid faglig erfaring med at skabe stærke relationer blandt unge, frivillige, medarbejdere og lokale samarbejdspartnere, får Fairhuset i Aarhus en ny leder, der glæder sig til at slå dørene op til Danmarks første Fairhus.

Caroline Schjødt

Det var en glad projektchef for Fairhuset, Gritt Rhinstrøm, der kunne afsløre, at Klinte Skovholt Landerholm er blevet ansat som leder af det første Fairhus i Aarhus. 

“Det er en kæmpe milepæl for Fairhuset, at vi nu har ansat lederen af det første Fairhus. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Klinte er den helt rigtige til at stå i spidsen for Fairhuset i Aarhus med sine mangesidede kvaliteter, engagement og evne til at bygge alle de broer, der skal komme byens unge til gavn,” fortæller Gritt Rhinstrøm.

FRIVILLIG BAGGRUND I FDF

Klinte Skovsholt Landerholm kommer fra en stilling som efterskolelærer på Helgenæs Naturefterskole på Djursland. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Den baggrund har hun blandt andet brugt i Børn og Unge i Aarhus Kommune og på Danmarks Radio, primært på DR Ultra, hvorfra hun også har ledererfaring. 

Endelig har Klinte Skovsholt Landerholm en mangeårig frivillig baggrund i FDF og en række andre frivillige sammenhænge, blandt andet lokalt i Mørke, hvor hun bor sammen med sin mand og to børn. Her har hun blandt andet kastet sig ud i at skabe mødesteder og gøresteder, i forsøget om at bringe byens ‘gamle’ og nye tilflyttere tættere sammen.

GLÆDER SIG TIL ET LEVENDE HUS

Spurgt til hvad Klinte Skovsholt Landerholm glæder sig til som Fairhusleder lyder det: 

“Jeg glæder mig til at se et levende hus med unge, der gerne vil andre unge. Det er kæmpe stort, at vi nu skal til at skabe det første Fairhus i Danmark, og jeg glæder mig i allerførste omgang til at komme i gang med arbejdet og møde andre engagerede mennesker, som skal være med til at skabe liv i huset.”

Klinte Skovsholt Landerholm starter i stillingen som Fairhusleder den 1. november 2023. De første måneder vil hun få sin daglige arbejdsplads på Nørre Allé 29 på Distrikt Aarhus-kontoret, indtil kontorpladserne i det kommende Fairhus står klar. 

Interessen for den nye stilling som Fairhusleder i Aarhus har været stor. Da fristen for ansøgninger udløb, havde ansættelsesudvalget modtaget 74 ansøgninger til stillingen.

Relatererde artikler

Se alle artikler