Tilskud

KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus har til formål at hjælpe og støtte de lokale foreninger i Aarhus. Det gør vi blandt andet også gennem økonomisk støtte og tilskud.

Scroll

Fire typer tilskud fra KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus

Midlerne skal være til gavn for det arbejde, som udføres i foreninger, klubber, projekter og lignende under KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus. Det kan ske på flere måder, og derfor har vi beskrevet fem former for tilskud, som du kan læse mere om nedenfor.

Tilskud til arrangementer på Landsplan

Ud over de fem typer tilskud, så giver KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus også tilskud til Landsbevægelsens arrangementer og kurser. Tilskuddene fastsættes ud fra følgende retningslinjer:

Festivaler og lejre: Tilskud på 75% af deltagerprisen for frivillige og 60% af deltager prisen for deltagere.

Landsmøde: Tilskud på 100% af billigste deltagerpris for frivillige, der deltager på vegne af lokalforeninger eller projekter i KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus. Bestyrelsesmedlemmer i lokalforeninger og distriktsbestyrelsen tilbydes yderligere overnatning på dobbeltværelse. Derudover arrangeres der også transport til og fra landsmødet.

Kurser: Tilskud på 75% af deltagerprisen.

Tilskud til Landsbevægelsens arrangementer automatisk blive fratrukket deltagerprisen ved tilmelding til arrangement. Såfremt det ikke fratrækkes, kan du kontakte distriktets økonomimedarbejder på regnskabaarhus@kfum-kfuk.dk som vil undersøge det. Tilskuddene vil desuden blive kommunikeret via hjemmesiden og facebook.

ÅUF - tilskud til særlig dyrt materiel

Som lokalforening har du også mulighed for at søge tilskud fra Århus Ungdoms Fællesråd - ÅUF.

ÅUF administrerer en pulje på mere end 100.000 kroner. Puljen er oprettet af Aarhus Kommune, og formålet med puljen er at give medlemsforeningerne mulighed for at investere i større anskaffelser, som ellers ikke havde været mulige.

Midlerne uddeles en gang om året, og ansøgningsfristen er typisk i slutningen af april.

Læs mere på ÅUFs hjemmeside

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at tyde tilskudsmulighederne, så er du altid velkommen til at kontakte Distriktets regnskabsmedarbejder på regnskabaarhus@kfum-kfuk.dk

De fire typer af tilskud i KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus