Tilskud

KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus har til formål at hjælpe og støtte de lokale foreninger i Aarhus. Det gør vi blandt andet også gennem økonomisk støtte og tilskud.

Scroll

Fire typer tilskud

Midlerne skal være til gavn for det arbejde, som udføres i foreninger, klubber, projekter og lignende under KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus. Det kan ske på flere måder, og derfor har vi beskrevet forskellige former for tilskud, som du kan læse mere om nedenfor.

Hyttetilskud

Når foreninger, klubber og projekter under Distrikt Aarhus skal på tur, og har brug for at leje en hytte, så
tilbyder Distriktet at refundere 40% af lejeomkostninger i samarbejde med SI. Dette gælder for leje af
hytter beliggende i Danmark.

Foreningens- og opstartstilskud

KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus vil gerne understøtte nye initiativer. Derfor giver vi et opstartstilskud på 1.500 kr. til nye klubber, aktiviteter eller projekter under distriktet eller dets lokalforeninger.

Uddannelsestilskud

KFUM & KFUK i Distrikt Aarhus ønsker at støtte frivillige medlemmer, som vil dygtiggøre sig inden for deres frivilligrolle. Distriktet yder derfor tilskud til leder- og uddannelseskurser ud fra følgende retningslinjer.

Rejsetilskud

Medlemmer under KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus kan søge om tilskud til rejser igennem KFUM og KFUK eller DUF, såfremt turen udmunder i et stykke arbejde, som kommer Distriktet og dets øvrige medlemmer til gode.

Tilskud til arrangementer på Landsplan

Ud over de fire typer tilskud, så giver KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus også tilskud til Landsbevægelsens arrangementer og kurser. Tilskuddene fastsættes ud fra følgende retningslinjer:

Festivaler og lejre: Tilskud på 75% af deltagerprisen for frivillige og 60% af deltager prisen for deltagere.

Landsmøde: Tilskud på 100% af billigste deltagerpris for frivillige, der deltager på vegne af lokalforeninger eller projekter i KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus. Bestyrelsesmedlemmer i lokalforeninger og distriktsbestyrelsen tilbydes yderligere overnatning på dobbeltværelse. Derudover arrangeres der også transport til og fra landsmødet.

Kurser: Tilskud på 75% af deltagerprisen.

Tilskud til landsbevægelsens arrangementer automatisk blive fratrukket deltagerprisen ved tilmelding til arrangement. Såfremt det ikke fratrækkes, kan du kontakte distriktets økonomimedarbejder på regnskabaarhus@kfum-kfuk.dk som vil undersøge det. Tilskuddene vil desuden blive kommunikeret via hjemmesiden og facebook.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at tyde tilskudsmulighederne, så er du altid velkommen til at kontakte Distriktets regnskabsmedarbejder på regnskabaarhus@kfum-kfuk.dk