Tilskud

KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus har til formål at hjælpe og støtte de lokale foreninger i Aarhus. Det gør vi blandt andet også gennem økonomisk støtte.

Scroll

Fem typer tilskud fra KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus

Midlerne skal være til gavn for det arbejde, som udføres i foreninger, klubber og lignende under KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus. Det kan ske på flere måder, og derfor har vi beskrevet fem former for tilskud, som du kan læse mere om nedenfor. 

Tilskud til arrangementer på Landsplan

Ud over de fem typer tilskud, så beslutter Distriktets bestyrelse løbende, om der skal ydes særskilte tilskud til Landsbevægelsens arrangementer, som ikke er kurser. Sådanne tilskud vil blive kommunikeret via hjemmesiden og facebook, og i langt de fleste tilfælde vil tilskuddet automatisk blive fratrukket deltagerprisen, når du tilmelder dig et arrangement.

ÅUF - tilskud til særlig dyrt materiel

Som lokalforening har du også mulighed for at søge tilskud fra Århus Ungdoms Fællesråd - ÅUF.

ÅUF administrerer en pulje på mere end 100.000 kroner. Puljen er oprettet af Aarhus Kommune, og formålet med puljen er at give medlemsforeningerne mulighed for at investere i større anskaffelser, som ellers ikke havde været mulige.

Midlerne uddeles en gang om året, og ansøgningsfristen er typisk i slutningen af april.

Læs mere på ÅUFs hjemmeside

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at tyde tilskudsmulighederne, så er du altid velkommen til at kontakte Distriktets regnskabsmedarbejder på regnskabaarhus@kfum-kfuk.dk

De fem typer af tilskud i KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus