Hyttetilskud

Når Distriktets lokalforeninger og klubber skal på tur, og har brug for at leje en hytte, så tilbyder Distriktet at refundere 40 % af lejeomkostningerne samt 100 % af transportomkostningerne.

Scroll

Baggrund for tilskuddet

KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus ejede tidligere Ravnsølejren, som var beliggende i det nordlige Aarhus. I 2005 valgte man at sælge hytten, og foreninger i Aarhus skal derfor finde alternative bygninger i forbindelse med lejrture og lignende.

KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus har ønsket, at salget skal berøre Distriktets foreninger mindst muligt. Distriktet tilbyder derfor at refundere 40 % af lejeomkostningerne når foreninger lejer hyttealternativer i Aarhus og omegn, hvor man tidligere kunne have benyttet sig af Ravnsølejren.

Brug for hjælp?
Har du brug for hjælp til at tyde tilskudsmulighederne, så er du altid velkommen til at kontakte Distriktets regnskabsmedarbejder, Andreas Rabjerg, på regnskabaarhus@kfum-kfuk.dk

Behandling af ansøgning

Din ansøgning vil blive behandlet hurtigst muligt - senest i forbindelse med næste bestyrelsesmøde som afholdes den 2. mandag i måneden.

Ansøgningsskema | Hyttetilskud

Via dette link kan du udfylde en ansøgning, hvorefter du skal trykke "send" for at videresende oplysningerne til os. Linket finder du her