Uddannelsestilskud

KFUM & KFUK i Distrikt Aarhus ønsker at støtte frivillige medlemmer, som vil dygtiggøre sig inden for deres frivilligrolle. Distriktet yder derfor tilskud til leder- og uddannelseskurser ud fra følgende retningslinjer.

Scroll

Ved alle kurser arrangeret af KFUM og KFUK i Danmark, DUF, ÅUF gives der 75% af egenbetalingen i tilskud. Tilskuddet medregnes automatisk ved tilmelding gennem medlemssiden for arrangementer ved KFUM og KFUM, mens arrangementer hos DUF og ÅUF skal søges ved distriktet. Transport afholdes selv. 

Det vil for medlemmer i bestyrelser og styregrupper under Distrikt Aarhus være muligt at få 100% af kursusudgiften refunderet sammen med billigste transportform, hvis kurset har særlig relevans for den frivillige rolle, hvilket vurderes af distriktets økonomiteam. Det maksimale tilskud vil dog i alle tilfælde ikke kunne overgå 3.000 kr. 

Bemærk ved roller i projekter med selvstændig økonomi (Fairbar, VK Raptus og lignende) vil distriktet støtte med tilskuddet fra kommunen, hvoraf det resterende beløb dækkes af projektets egen økonomi. Se kommunens retningslinjer her (Lederuddannelse) eller kontakt distrikts økonomimedarbejder for yderligere information om kommunens ledertilskud.


Lokalforeninger og projekter under distriktet

Kan selv arrangere lederkurser og modtage støtte på op til 75% af udgiften hertil. Disse kurser skal på forhånd godkendes af Distriktets økonomimedarbejder eller kasserer, for at tilskuddet kan tildeles, da det skal opfylde kommunens regler for lederuddannelse - kommunens regler kræver bl.a., at der skal være minimum 4 timers kursus om dagen.

Øvrige kurser

Ved deltagelse på kurser arrangeret af øvrige vil det være muligt at ansøge om tilskud, som derefter vil blive behandlet af distriktets økonomiteam. Desuden administrerer KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus en tilskudsordning på foranledning af en aftale med Aarhus Kommune. Distriktet kan derfor få tilskud af Aarhus Kommune på op til 75% af kursusbetalingen, hvis deres retningslinjer opfølges - https://www.aarhus.dk/forening/tilskud-stoette-
og-puljer/foreninger/lederuddannelse/.

Behandling af ansøgning

Send din ansøgning til distriktets økonomimedarbejder på regnskabaarhus@kfum-kfuk.dk, som sammen med distriktets økonomiteam vil vurdere ansøgningen.

 

Brug for hjælp?
Har du brug for hjælp til at tyde tilskudsmulighederne, så er du altid velkommen til at kontakte Distriktets regnskabsmedarbejder på regnskabaarhus@kfum-kfuk.dk