Foreningens- og opstartstilskud

KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus vil gerne understøtte nye initiativer. Derfor giver vi et opstartstilskud på 1.500 kr. til nye klubber, aktiviteter eller projekter under distriktet eller dets lokalforeninger.

Scroll

Udover opstartstilskud kan lokalforeninger også søge om tilskud til opstart af øvrige nye initiativer og til forbedring af rammer (eksempelvis indretning af klublokaler). Tilskuddet gives som et engangsbeløb og kræver en ansøgning, som vil blive behandlet af distriktets økonomiteam. 

Bemærk at projekter med egen økonomi (fairhuset, VK Raptus og lignende) som udgangspunkt ikke vil kunne søge tilskud med mindre, at det er til nye initiativer eller aktiviteter, som ikke allerede ligger under projektets nuværende aktiviteter.

Behandling af ansøgning

Send din ansøgning til distriktets økonomimedarbejder på regnskabaarhus@kfum-kfuk.dk, som sammen med distriktets økonomiteam vil vurdere ansøgningen.

Brug for hjælp?
Har du brug for hjælp til at tyde tilskudsmulighederne, så er du altid velkommen til at kontakte Distriktets regnskabsmedarbejder på regnskabaarhus@kfum-kfuk.dk