Hjælpere og frivillige

Vil du være med til at skabe festivalminder i særklasse, så kig med her!

Scroll

Uden hjælpere, ingen festival!

Vil du opleve Børnefestival på nærthold og samtidig hjælpe os med at gøre festivalen til en kæmpe oplevelse, så er det her du skal kigge med. Om du er super god til at kreere artwork af perler, fuld af spræl, outdoor typen, en blæksprutte med multitalenter, pædagog-typen, der aldrig bliver træt af at lytte på børn i hoppeborgen, rengørings nørden, der elsker rene toiletter, filmklipperen, eller bare gerne vil gå til hånde, så har vi en opgave, der passer til dig! 

Se hjælper-jobs og tilmeld dig

Vil du med som hjælper eller frivillig?

Uanset hvilken rolle du har, skal du vide at din hjælp er helt uundværlig, for at festivalen bliver en god oplevelse for alle! TAK for din hjælp!

Hvis du vil med på holdet, der arrangerer verdens fedeste festival for børn, finder du konkrete opgaver i menuén: Hjælpere eller frivillig, hold blot musen over - her er også en tilmeldingsside.

Har du særlige kvalifikationer inden for scenekoordinator, foto, journalist, SoMe, sender du det i en mail bf@kfum-kfuk.dk 

Definition på voksne der tilmelder sig Børnefestival

Ledere: er de voksne der tilmelder sig sammen med en gruppe børn. Det kan være forældre, bedsteforældre, ledere fra børneklubben, kirkekulturmedarbejdere eller andre.

Hjælpere: er de voksne der har en eller to opgaver på festivalen og som ikke overnatter.

Frivillige: er de voksne der har flere praktiske opgaver på Børnefestival, fx. aktiviteter, runner, madlavning ol. og som overnatter enten på skolen eller tæt på. Det er ikke dig der kommer sammen med en flok børn, du er leder.

KFUM og KFUK har tre ambitioner for alle, der er frivillige

  • der er sjove og meningsfulde aktiviteter og opgaver at blive involveret i som frivillig i KFUM og KFUK
  • opgaverne er tydelige og afgrænsede
  • vi er gode til at anerkende vores frivillige, og vi gør det attraktivt at få nye opgaver