Tag med på RECONNECT og genopdag din tro

Den 3-5 maj afholdes RECONNECT for første gang. Det er et kristendomskursus med fokus på undervisning, nærvær, eftertanke og naturen. Det er en weekend hvor du får mulighed for at ‘reconnecte’ med din tro, dig selv, og naturen.

Af Caroline Schjødt

Reconnect er målrettet unge mellem 18 og 25 år. Det er for dig som savner mere viden om kristendom, eller måske mangler et lille puf til at genfinde tro og åndelighed.

Det er en kursusweekend med en perfekt blanding mellem undervisning, naturoplevelser og nærvær.

Målet er, at du som deltager får mere viden om tro og kristendom, men at du på samme tid oplever plads til eftertanke og sanselighed.

Reconnect er i denne weekend kun for unge i Distrikt Aarhus og Distrikt Syd & Trekanten. Her er fællesskabet også i fokus. Blandt andet ved bålaften, fællessang og saunagus. Kurset er for 30 personer i alt. Det lille antal deltagere giver en unik mulighed for et nærværende fællesskab og  et trygt rum for fordybelse og åndelighed.

Find programmet her

Det første Reconnect-kursus finder sted på Himmelbjerggården, der er et nyt kursus- og inspirationscenter, der har særligt fokus på en bæredygtig udvikling. Det er et sted med stærke værdier og samtidig laver de lækker mad og skaber gode rammer for fordybelse og fællesskab.

Er du nysgerrig på hvordan Himmelbjerggården ser ud så kan du tjekke deres hjemmeside her.

Prisen for kurset er høj særligt pga. af at kurset afholdes i luksus omgivelser med dobbeltværelser, hyggelige fælles stuer,  fantastisk natur lige udenfor døren og lækker mad. Vi er altså langt fra den klassiske lejrbygning. Dog gives der op til  100% i kursusstøtte til reconnect, afhængigt af hvilken forening, du er medlem i.

Du kan se din personlige pris i overbliksdokumentet lige her.

Tilmeldingen er åben

De 30 pladser er fordelt således, at der er 15 pladser til Aarhus og 15 pladser til Syd og Trekanten. Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil med, så vil vi opfordre til at du allerede tilmelder dig nu.


Tilmeldingen finder du her.

 

Er du ikke helt overbevist endnu?
Så kan du ringe eller skrive til enten Randi Vestergaard (20 85 39 20) eller Rasmus Jeppesen (23 63 73 94) for at høre mere om kurset.