Flere børn og unge venter på os

Da YMCA startede i London i 1844, var det med en særlig opmærksomhed på unges behov under svære vilkår. Børn og unges livsvilkår og behov er stadig vores fokus: Hvordan skaber vi fællesskaber og aktiviteter, hvor børn og unge møder den kristne tro på en relevant og troværdig måde? Hvordan skaber vi livsmod og handlemuligheder for nutidens børn og unge?

På de seneste landsmøder har vi arbejdet med vigtige interne emner: nyt formål, nye vedtægter, organisation m.m. På Landsmøde 2022 er vi klar til at løfte blikket endnu mere mod den verden, der venter på os. Vi har styr på den interne organisation og struktur. Nu skal vi se udad mod det samfund, vi er en del af og sætte fokus på den opgave, vi er sat i verden for at løse.

Vær klar til at møde andre og få inspiration til det næste spændende initiativ i din forening.

Deltag i landsmøde-demokratiet hvor vi er optaget af at skabe den bedste forening, det bedste samfund og den bedste verden.

Lad Landsmødet 2022 blive et stærkt fælles afsæt for at møde de børn og unge, vi endnu ikke har mødt. Det er alle børn og unge, der er i centrum for vores aktiviteter, og det er deres behov, der er udgangspunktet for vores beslutninger.

VELKOMMEN til en weekend med alt det bedste i KFUM og KFUK.

På vegne af hele Hovedbestyrelsen,
Martin Hejlskov Thomsen - formand
Randi Vestergaard - næstformand

Gå til tilmelding