Tilmedling er lukket

Camps

Festivalpladsen har et stort campingområde, der er delt op i camps af ca. 100 personer. Her sover du i telt med gamle og nye venner! 

Scroll

Et overblik over pladsen

Vi gentager succesen fra 2021 og afholder Wonderful Days på Tommerup Efterskole, beliggende på Fyn. Pladsen er inddelt i forskellige zoner og hyggekroge, som du og dine venner kommer til at kende som jeres egne bukselommer. 

Se pladsen i videoen hér. 

Et overblik over pladsen

Camping på pladsen

Fordi vi er en ungdomsfestival vægter vi sikkerhed og tilgængelige voksne, og derfor er der to campledere og en masse festivalguides tilknyttet campområdet.

Når du ankommer til Wonderful Days, skal du registreres ved indgangen. Medbring din deltagerregistrering så du kan få et armbånd. Du får også anvist, i hvilken camp du og dine venner skal bo.

Alle deltagere bor i telte, som man selv medbringer. Deltagere kan ikke bo i campingvogne. Bad og toiletforhold er der tæt på din camp. 

Crew-campen er for alle frivillige. Guides og campledere bor på pladsen med deltagerne. I CrewCampen, for frivillige, vil der være mulighed for at bo i campingvogn, og der er mulighed for at tilslutte sin campingvogn til strøm.