Tilmedling er lukket

Forældreinformation

Til dig, der gerne vil sende dit barn på Wonderful Days, men som også har spørgsmål angående tryghed, praktiske overvejelser ift. mad m.m.

Scroll

Skal dit barn afsted med sin lokalforening?

Lidt om festivalen

Wonderful Days er et sommerferietilbud, hvor vi bestræber os på at skabe mange gode minder for dit barn.

Wonderful Days er en buffét af forskellige aktiviteter, og der vil være noget for en hver smag. Vi har aktiviteter indenfor sport, både traditionel og med et twist. Der er DIY, wildlife, musik, koncerter, gudstjenester og input fra verden omkring os. Dit barn vil både introduceres til mindre fællesskaber og til de helt store. 

Alt planlægning og gennemførsel sker af verdens sejeste frivillige. De tager sig tid til modige beslutninger og balancerer mellem mange forskellige hensyn. 

Lidt om festivalen

Open festival den 6. juli

fra kl 14-23

Du og resten af familien, venner og naboer inviteres til Open Festival torsdag den 6. juli.

Vi er stolte af Wonderful Days og vil gerne vise vores festival frem til interesserede.

Programmet for dagen finder du under program, filtrere torsdag = programmet

Der vil være mulighed for at tilkøbe mad og koncertbillet.

Information - forældre

Skal dit barn på Wonderful Days 23, og vil du gerne vide mere om, hvad det egentligt går ud på?

Skriv til os på wd@kfum-kfuk.dk 
Kirstine og Gertrud
Festivalchefer WD23

 

Lejr eller festival

Stemningen på en festival som Wonderful Days minder på mange måder om at tage på sommerlejr, men der er et par forskelle på at være på lejr og være på festival. Ofte er der, på en festival, lidt flere mennesker, og pladsen synes måske lidt større. Men den afholdes på en efterskole, så det er en begræset radius.

Mange aktiviteter vil ligne dem, man også kan finde på en sommerlejr. Noget vil dog være helt anderledes. Den største forskel på en festival og en lejr er, at der på en festival dels vil være flere ting at deltage i, og dels at der er stor grad af frihed til at vælge den aktivitet, der passer til sig. Om tiden er til fodbold kamp, caféhygge eller guitar og sang i teltet, er helt op til den unge.  

Tryghed

Som forældre kan du trygt sende dit barn på Wonderful Days, her er voksne, der passer godt på dit barn. 

Vi gør os umage med rammerne, så hyggelige og trygge som muligt.

De første dage på festivalen vil der være ekstra fokus på unge, som vi oplever, der har brug for et ekstra lille puf til at komme i gang med at opdage festivalens aktiviteter. De første dage er der arrangeret ekstra tid til at ryste sammen i den camp, de sover i, og der vil være arrangementer, der henvender sig til de, der har brug for følgeskab.

På festivalen er alle camps delt op i grupper, og hver gruppe har to voksne festivalguides tilknyttet, der ser, taler og lytter på dit barn. 

Mad på festivalen

Der vil være et foodcorner, hvor man får udleveret mad. Der er forskellige tilbud hver dag, så alle bliver mætte. Op mod festivalen bliver der lagt en menuplan på hjemmesiden.

Mandag aften, som er første måltid, vil der være en grundig introduktion til, hvordan food trucks fungerer.  

Har dit barn allergier, skrives det i tilmeldingen. Vurderer madudvalget, at der er behov for yderligere information, kontakter de jer.

Din rolle 

Tal gerne med dit barn om, hvilken oplevelse der venter; at de bliver trætte, at de vil møde aktivitet og andet de ikke kender hjemmefra, at det kan blive lidt uoverskueligt og frem for alt, at det er meget lettere for de voksne at hjælpe, når der opstår udfordringer, hvis den voksne bliver involveret.

Ringer dit barn hjem og er ked af det, kan du enten bede dit barn om at finde deres festival guide eller du kan ringe på vores vagt telefon og få fat i en voksen på Wonderful Days.

 

Spørgsmål / Kontakt

Har du spørgsmål før, under eller efter Wonderful Days, kan du ringe eller skrive til festivalcheferne Kirstine og Gertrud eller, udviklingskonsulent på festival og lejre i KFUM og KFUK i Danmark, Heidi Seidelin på nedestående. 

 

36 14 15 33

wd@kfum-kfuk.dk