Tilmedling er lukket

Frivillig

Vil du være med til at skabe sommerferieminder i særklasse, så kig med her. 

Scroll

Uden frivillige, ingen festival! 

Om du er super god til at kreere artwork af perler, fuld af spræl, outdoor typen, en blæksprutte med multitalenter, pædagog-typen, der aldrig bliver træt af at lytte på teenagere, rengørings nørden, der elsker rene toiletter, filmklipperen, eller bare gerne vil gå til hånde, så har vi en opgave, der passer til dig!

Vil du med som frivillige?

Her på siden, kan du se alle vores ledige roller som frivillig.

Meld dig ind på vores facebook gruppe: Frivillige Wonderful Days 

Når du tilmelder dig som frivillig på Wonderful Days, har du enten en konkret opgave, eller også melder du dig hér i vores frivillig korps og bliver efterfølgende kontaktet af vores frivilligkoordinator.

Har du særlige kvalifikationer inden for sceneteknik, foto, journalist, DJ, SoMe, kan du skrive direkte til wdfrivillig@kfum-kfuk.dk

Tilmeld dig som frivillig

Vil du med som frivillige?

Opgaver på Wonderful Days

Her kan du se et kort overblik over, hvilke opgaver og aktiviteter du som frivillig kan engagerer dig i og tage ansvar for. 

Om frivillige på WD

På hvert Wonderful Days er der ca. 300 frivillige, der får festivalen til at glide og gør en kæmpe forskel for deltagerne. Og vi er  mega stolte over, at så mange har lyst til at give den alt, hvad de har for at skabe unikke, nærværende, skøre og fantastiske oplevelser for vores unge deltagere.

Hvis du gerne vil vide, hvad det indebærer at være frivillig på Wonderful Days, kan du finde alle praktiske informationer herunder. 

Praktiske informationer om at være WD frivillig

KFUM og KFUK har tre ambitioner for alle, der er frivillige

  • der er sjove og meningsfulde aktiviteter og opgaver at blive involveret i som frivillig i KFUM og KFUK
  • opgaverne er tydelige og afgrænsede
  • vi er gode til at anerkende vores frivillige, og vi gør det attraktivt at få nye opgaver