Tilmedling er lukket

Billede af: Liv Kastrup

Åben festival var en succes trods regn

Regnen stod ned, da Wonderful days skulle have besøg af forældre, lokale og andre interesserede til Åben Festival fredag. Alligevel troppede mange op, og antallet af besøgende holdt stik med forventningerne.

Pia Smith Baun

Selvom vejrudsigten ikke var, som man kunne have håbet på, havde mange alligevel taget paraplyen under armen for at besøge Wonderful Days i løbet af fredagen.

Over 500 besøgende lagde vejen forbi. Det samme antal som målsætningen lød på under forudsætning af, at vejret ville være godt.

Boder fra lokale erhvervsdrivende

Udover de faste aktivitetszoner på pladsen, var der også boder, hvor lokale erhvervsdrivende kunne sælge af deres varer. Det var blandt andet fra lokale restauranter, Y’s Men og Blå Kors genbrug.

Boderne var dog udfordret af, at det midt på dagen regnede, og de måtte trække i læ.

Travlhed i aktivitetszoneteltene

Noget, der til gengæld var meget populært under regnen, var aktivitetszonerne inde i teltene. Her kunne alle komme ind og prøve forskellige færdigheder af.

I Skills-teltet sad bedsteforældre med deres børnebørn og legede med limpistoler. I Fairbar og MinglaBAR’en blev der drukket kaffe og hygget.

En populær udendørs aktivitetzone var Wildlife. Her var den opvarmede udendørs spa nemlig oplagt at hoppe i. Også mudderbadet blev flittigt brugt.

15 helstegte pattegrise

For at mætte alle deltagere, frivillige og besøgende skulle der meget mad til. Hele 15 pattegrise var sat til langtidsstegning. Et antal, der både kræver overblik og mange hænder. Her var flere lokale frivillige dukket op for at hjælpe til med at fylde op og holde rent.

Dagen var alt i alt vellykket. Regnen blev skærmet væk med paraplyer, og hvis bilerne sad fast i mudderet på vej ud, var John Deer’en klar til at hjælpe dem videre gennem mudderet – som hører til enhver rigtig festival.