Koncerter 

NICKLAS SAHL: På dette års Wonderful Days kan du synge med på hitsene "Planets" og "New Eyes" og senest "Four Walls". Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar, og instrumentet har siden været hans livsledsager. Sange og akkorder har været en naturlig del af hans opvækst og liv, og nu er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popstjerne - men vi kan vist roligt fastslå, at hans karriere for alvor peaker, når han skal spille på dette års Wonderful Days!

ELBA: På dette års Wonderful Days kan du opleve det spirende, danske pop-act og 'Danmarks helt nye pophåb'! Hun går under kunstnernavnet Elba, men til dagligt hedder hun Ellen, er 25 år og kommer fra Thy. Hun har skrevet musik i fem år, og hvis du klikker ind og lytter til hendes hit "700 Angels", kan du helt sikket genkende den fra radioen. Hendes musik er dansabelt, nordisk elektropop, når det er bedst - med et snert af 80'er vibes. I 2019 spillede hun på Roskilde Festival, og sidste år skulle hun have spillet på Spot Festival - MEN i år skal hun spille på Wonderful Days.

PATINA: På dette års Wonderful Days kan du møde den grænsesøgende trio PATINA. De er klar til at indtage landets livescener med debutalbummet “Drømmefanger” i bagagen. På trods af verdenskrisen så har 2020 været et gennembrudsår for trioen PATINA. Her gjorde det sydfynske band for alvor deres indtog på den danske musikscene og blev belønnet med en nominering til P3's Talentpris, en flot efterårstour samt årets mest spillede sang på P3 med hittet “Flammer Rammer”.

Andre aktiviteter

Reflection
Vi mødes i mindre grupper i vores camps og samler op på dagens emne. Wonderful Days' præster vil på flere måder forsøge at give indspark til, hvordan temaet giver mening i en kristen sammenhæng, og du vil sammen med dine guider reflektere over de ting, du præsenteres for.

Show
Vi mødes ved den store scene, hvor vi skal synge, grine, underholdes og mærke fællesskabet sammen. Programmet på scenen er planlagt af nogle af Wonderful Days' frivillige – og der bliver gang i den!

Camp Time 
Hver aften mødes du med din camp og hygger dig med dine naboer. Der er planlagt konkurrencer og sjove indslag, som dine guider vil stå for.

Megaevent
Hele pladsen vil denne eftermiddag være fuld af udfordringer og prøvelser, hvor du og din camp skal sammen dyste mod de andre.

Kæmpeaktiviteter
Til kæmpeaktivitet kan du opleve IKEA-dysten, Quidditch og Lip Sync Battle. 

Wonder Park

Wonder Park er vores store område fyldt med aktivitetstilbud. Når der er Wonder Park, kan du slå dig løs i vores aktiviteter: DIY, Spas og Sport, Himmelrummet, Wildlife, Performance og Caféen. Du kan spille bold, spille musik, danse, være kreativ, gå til debatter, høre koncerter, klatre, hænge ud i vores treehouses og meget mere.

Wonder Park består af

Ten Sing
Hos Ten Ting er der en masse sjove aktiviteter med musik, dans, stomp, fællessang og meget mere. Alle er velkomne – ligegyldigt om det er første gang, du kaster dig ud i det, eller du har prøvet det før. Kom og skab en fest i teltet med os!

DIY
Hos DIY skal vi bruge hænderne og vores kreative evner. Har du lyst til at skabe noget ved brug af en pensel, strikkepind, hammer, spraydåse eller noget helt femte, så stik hovedet forbi DIY under Wonderful Days.

Himmelrummet
Hos Himmelrummet skal tankerne sættes i gang. Vi vil debattere store spørgsmål, som for eksempel “Findes der en Gud?”, og “Er der en mening med livet?”. Og vi vil have spændende foredrag, hvor du vil blive inspireret.

Wildlife
Hos Wildlife kan du glæde dig til muddermasker, snobrød, pandekagekonkurrence ristede skumfiduser, hindbærsnitter og andet lækkert over bål. Vi glæder os til at have det sjovt med jer - og komme til at dufte lidt af bål!

Spas og Sport
Hos Spas og Sport får du rig mulighed for at nyde sommervarmen til volleyballturnering, chokoladeyoga, para-olympiske aktiviteter, ongoing stoledans og meget mere.

Derudover kan du opleve verdensmålløb, spikeball, slackline, slow motion-zonen, smadrehjørnet og meget mere.