Tilmedling er lukket

Aftensmad til 1.100 mennesker kræver forberedelse

Det kan være noget af en mundfuld at servere mad for de mange sultne mennesker på Wonderful Days. Hver aften har forskellige hold af 18 frivillige fra Lundenæs Y's Men's Club stået for at klargøre og servere maden for de sultne deltagere.

Pia Smith Baun og Jesper Hejlskov Thomsen

Wonderful Days er en festival drevet af frivillige kræfter. Derfor er det også frivillige, der sørger for, at deltagerne og de frivillige får noget at spise.

Men det er noget af en opgave, når 1.100 mennesker skal have noget at spise på én gang. Derfor har Lundenæs Y’s Men’s været i gang siden september med forberedelse af menu og aftaler med leverandører.

Vi har mødt to af de frivillige køkkenfolk og stillet dem tre hurtige spørgsmål.

Anette Vestergaard fra Astrup, Lundenæs Y’s Men’s:

Hvad er indtrykket af de unge?

Det er virkelig nogle søde, rare og høflige mennesker. De har været så glade for maden, og der har virkelig ikke været nogle problemer.

Hvad har været festivalens optur?

Det var, da vi serverede helstegt pattegris i to timer for 1.500 mennesker. Det gik bare rigtig godt. Så det var en stor succes.

Hvad har været festivalens nedtur?

Vi har haft lidt udfordringer med vores specialkost, da der er flere, end vi havde fået at vide. Så det krævede lige lidt justeringer i starten.

Bent Hansen fra Tarm, Lundenæs Y’s Men’s:

Hvad er indtrykket af de unge?

De hygger sig helt vildt. Det er man slet ikke i tvivl om. Der er højt humør hele vejen rundt, så det er en fornøjelse at opleve.

Hvad har været festivalens optur?

De unge har været meget tilfredse med maden. Flere har endda sagt, at de ikke har oplevet noget bedre. Så det er dejligt at høre.

Hvad har været festivalens nedtur?

Egentlig synes jeg ikke, der har været nogen nedtur. Har der været nogle problemer, har vi fundet ud af det undervejs. Så jeg synes, det er kørt rigtig godt.