Tilmedling er lukket

Frivillig-camp

Til YMCA World Council kommer der til at være en frivillig-camp, hvor man som frivillig vil få mulighed for at bo, slappe af og deltage i aktiviteter, når man ikke har opgaver.

Scroll

Til YMCA World Council skal Aarhus byde velkommen til frivillige fra hele verden - ikke kun Danmark. For at samle så mange frivillige som muligt samme sted kommer der til at være en frivillig-camp i hjertet af Aarhus - nærmere bestemt på Skt. Knuds Skole med beliggenhed på gågaden i Aarhus.

Det forventes, at der kommer til at bo ca. 150 frivillige i frivillig-campen. Fordi der kommer frivillige fra hele verden, vil man i campen møde YMCA'ere fra hele verden og på den måde opleve forskellige kulturer. 

Alle frivillige og deltagere på World Council går hjem med følelsen af at have været en del af noget større og fået venskab på tværs af kultur, sprog og landegrænser. For frivillige er dette både i forbindelse med opgaver i løbet af World Council og på frivillig-campen, hvor der er mulighed for at deltage i aktiviteter når de ikke har opgaver. Det forventes, at der kommer til at bo ca. 150 frivillige i frivillig-campen, hvoraf ca. en tredjedel vil være internationale frivillige. 

 

En dag i frivillig-campen

Alle frivillige har på forskellige tidspunkter opgaver i forbindelse med World Council, men de kommer også til at have tid i frivillig-campen, hvor der foregår aktiviteter, oplæg eller andet socialt. Her vil det være muligt at skabe relationer og venskaber mellem YMCA'ere fra hele verden.

En typisk dag inddeles i 3 blokke - formiddag, eftermiddag og aften. I mindst en af blokkene hver dag har de frivillige opgaver. Du kan læse mere om frivilligopgaver her.
I de resterende blokke deltager de frivillige i programmet i frivillig-campen. De frivillige vil typisk have opgaver i de samme blokke, hvorfor der ikke vil være program i alle blokke hver dag.
Programmet i frivillig-campen kan bl.a. være inspirationsoplæg, en social aktivitet eller en workshop. Temaerne for aktiviteterne vil ofte være de samme, som er på dagsordenen på World Council for deltagere. Nedenunder kan du et udkast til, hvordan programmet i frivillig-campen bliver.

 

Praktiske oplysninger

Selvom der er lagt op til mange aktiviteter i frivillig-campen, så er det også sted til afslapning for de frivillige. I Frivillig-campen er det dermed muligt for de frivillige at koble af og oplade batterierne.

Frivillig-campen finder sted fra den 1.-9. juli 2022. Det er derfor muligt som frivillig at komme til Aarhus, inden YMCA World Council officielt begynder den 3. juli.

Morgenmad og frokost kommer til at foregå i frivillig-campen. Dog skal alle - frivillige og deltagere - spise sammen på venue. 

Det kommer ikke til at koste ekstra for frivillige at bo i frivillig-campen. Dermed er prisen som frivillig stadigvæk 150 kr., uanset om man vælger at bo i frivillig-campen eller privat hos sig selv. Der er dermed ingen grund til ikke at tilbringe World Council sammen med andre frivillige i et stærkt fællesskab.