Sådan deltager du som lokalforening

Helt grundlæggende er der to muligheder for at deltage på World Council: som en del af delegationen eller som frivillig. Læs med og se, hvordan din lokalforening kan komme med. 

Scroll

Deltag i årets største fest

World Council bliver en kæmpe genåbningsfest for YMCA, hvor vi endelig kan mødes på tværs efter et par hårde år for mange. Deltag og få en uforglemmelig oplevelse med hjem, samt en masse nye løsninger til at imødekomme unges udfordringer i dit lokalsamfund. 

Sådan kan du deltage

Der er flere måder du og din lokalforening kan deltage på World Council – og man kan sagtens byde ind på forskellige ting, så flere fra foreningen kan blive en del af oplevelsen.

 

Deltager

Som deltager på World Council får du den fulde oplevelse med spændende inputs, inspiration og nye kontakter fra hele verden. Du oplever en uge fuld af spændende program og gode snakke. Send gerne flere deltagere fra jeres forening - på den måde bliver det endnu nemmere og sjovere at føre alle de nye idéer til foreningsaktiviteter ud i livet bagefter.

Vært på udflugtsdagen

Bliv værter for en gruppe på udflugtsdagen, hvor alle World Council-deltagere skal på tur ud og opleve KFUM og KFUK i Danmark. Som værter for en gruppe får I mulighed for at vise jeres aktiviteter og lokalområde frem og lære nogle af deltagerne nærmere at kende. 

Sæt gang i globale initiativer

Har I lyst til at der skal ske noget nyt i jeres forening? Brug World Council til at sætte gang i nye globale initiativer. Med de mange internationale gæster en det en oplagt anledning til at få nye kontakter ude i verden. Måske det kan blive starten på et spændende partnerskab? 

Byd ind i det uofficielle program

Før, under og efter det officielle program er der rig mulighed for at sætte jeres præg. Har du en god idé? Så har du mulighed for at sætte dit præg og give de internationale gæster en smagsprøve på KFUM og KFUK i Danmark.

 

 

Få støtte til unge deltagere

KFUM og KFUKs udviklingspulje har bevilget støtte til unge, som deltager i World Council 2022 på vegne af deres lokalforening. Pengene fordeles af lokalforeningsgruppen under World Council-styregruppen.

Som lokalforening kan I søge om støtte til unge mellem 18-25 år, som deltager på vegne af foreningen. Der kan søges om støtte til en eller to personer pr. forening. Støtten er 2.000 kr. pr. person, dvs. max. 4.000 kr. i alt pr. forening. Foreninger, som ønsker at støtte flere unge, har mulighed for selv at fordele støtten til flere, men det er altså max. muligt at få støtte på 4.000 kr. pr. forening.

Ønsker I at søge støtte til unges, skal I sende en kortfattet ansøgning til ymcaworldcouncil@kfum-kfuk.dk. Her skal det fremgå, hvem støtten søges til, og hvordan de(n) unges deltagelse i World Council 2022 forventes at bidrage til lokalforeningens udvikling.

Ansøgningsfristen er 10/1 2022. Herefter behandles ansøgningerne af det udvalg, der arbejder med lokalforeningerne på World Council, som vil prioritere mellem de indsendte ansøgninger såfremt det ikke er muligt at støtte alle.

Støtten udbetales efterfølgende fra landskontorets administration. 

Ved spørgsmål kan I kontakte ymcaworldcouncil@kfum-kfuk.dk

Sammen sætter vi aftryk på verdenen

Det helt særlige ved YMCA er, at vi alle deler et stålsat blik på opgaven med altid at give relevante svar på de behov, børn og unge har – lige dér hvor YMCA er. Det gælder i Haderslev, Jerusalem, Chicago og Durban.

Vi ved, at de unge, der har mødt YMCA ude i verden, er kommet hjem fyldt op med ny viden, inspiration og mange nye YMCA-venner. Jeg glæder mig helt vildt til, at alle lokalforeninger i Danmark næste sommer kan møde YMCA fra hele verden – lige her i Danmark. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det kommer til at sætte aftryk i det KFUM og KFUK, vi sammen skaber de næste år.
Gritt Rhinstrøm Kristensen, Formand for World Council

Har du spørgsmål?

Jacob Solsø Holm