Tilmedling er lukket

Udflugtsdag

Mandag den 4. juli er der udflugtsdag ved YMCA World Council. Her skal YMCA'ere fra hele verden opleve lokalforeninger rundt om i Danmark.

Scroll

Under YMCA World Council kan deltagerne være med til en udflugtsdag, hvor de skal ud og opleve, hvad KFUM og KFUK kan i resten af Danmark - Dog vil ekskursionerne finde sted i Jylland, da YMCA'erne skal være ude og hjemme igen samme dag. Ved Udflugtsdagen er der afgang fra Musikhuset kl. 9:00. Alle deltagere forventes tilbage ved Musikhuset kl. 17:00.

Temaerne for Udflugtsdagen

Til Udflugtsdagen kan deltagerne vælge den tur, som de ønsker, ud fra fire temaer:

  • Social: Community and well-being - Her vil udflugterne have fokus på aktiviteter omkring mental sundhed og velvære.
  • Economic: Meaningful Future of Work - Her vil udflugterne have fokus på aktiviteter omkring jobskabelse og meningsflydte jobs.
  • Environmental: A sustainable planet - Her vil udflugterne have fokus på aktiviteter omkring klima og miljø.
  • Political: A just world - Her vil udflugterne have fokus på aktiviteter omkring civilt engagement og aktivisme.

Alle udflugtstemaer har ambitionen at møde foreningsaktiviteter i KFUM og KFUK-foreninger. Dog vil mange af deltagerne møde andre aktiviteter, som ikke er indenfor KFUM og KFUK. Aktiviteterne vil dog under alle omstændigheder handle om ét af de fire temaer. Derudover vil man stræbe efter, at deltagerne er aktive under udflugterne. Deltagerne skal ikke bare lytte, men deltage i aktiviteterne. Det ske via gode snakke om aktiviteternes formål eller ved at prøve de forskellige aktiviteter på egen krop.

Nedenunder ser du et eksempel på, hvordan et program for Udflugtsdagen kunne se ud:

Skal du være frivillig til Udflugtsdagen?

Til Udflugtsdagen er der brug for frivillige til at hjælpe med forskellige opgaver. Det kan være alt lige fra at være "udflugtsguide" til at hjælpe med koordinering af deltagere, så de ved, hvor de finder den rigtige bus.
Der er ingen krav til viden om foreningslivet i de jyske lokalforeninger. Du vil blive klædt på til at være den bedst mulige guide, inden det går løs. Dog skal du være indstillet på at skulle snakke engelsk med deltagerne.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du melde dig som frivillig via en Google Formular, som du finder nederst på frivillig-siden.