Tilmedling er lukket

Bliv frivillig

Helt grundlæggende er der to muligheder for at deltage på World Council: som en del af delegationen eller som frivillig. Læs med og se, hvordan du kan komme med til årets fedeste YMCA-fest.

Scroll

Sådan kan du være frivillig

Vi forventer op til 500 frivilligt engagerede til World Council – vil du være en af dem? 

I sommeren 2022 er KFUM og KFUK i Danmark værter for 1000 gæster fra hele verden til YMCA’s World Council. Du har mulighed for som frivillig at tage del i det store fællesskab og give gæsterne en oplevelse af KFUM og KFUK i Danmark. 

Vi har brug for alle typer til at gøre KFUM og KFUK til gode værter for World Council. Så uanset om du har lyst til at sidde med i et udvalg, planlægge en konkret aktivitet, være praktisk hjælper eller hente deltagere i lufthavnen, så har vi brug for din hjælp.

En dag som frivillig

Opgaverne i løbet af World Council er mange og forskellige, men generelt handler det om at være gode værter for deltagerne på World Council. Som frivillig møder du deltagerne i stort set alle opgaver og får mulighed for at danne nye venskaber på tværs af landegrænser. I løbet af ugen spiser frivillige og deltagere sammen, og der er en række fælles programpunkter for alle deltagere og frivillige - bl.a. når vi skal i Den Gamle By til Danish Evening. 

 Her kan du se eksempler på de opgaver du kan få: 

  • Stå i lufthavn og byd velkommen, kør med busser til Aarhus eller følg deltagere fra hoteller til Musikhuset.
  • Hjælpe en deltager med at finde vej til apoteket, hjælpe med at flytte stole eller ordne andre praktiske opgaver. 
  • Tag med som guide på bustur ud i KFUM og KFUK-landskabet på udflugtsdagen.
  • Du har en fed bøllehat på, og deltagere kan spørge dig om, hvor næste programpunkt foregår, eller hvorfor det er fedt at være frivillig.
  • Du får besøg af en gruppe deltagere i dit hjem til aftensmad.
  • Du står for at sætte gang i fællessang på Fairbar, spille beachvolley på havnen eller morgenyoga.
  • (Opgaverne indebærer ikke rengøring og toiletskrub) 

Som frivillig vil vi gerne invitere dig til at bo i frivilligcampen sammen med frivillige fra Danmark og resten af verden. Frivilligcampen er placeret centralt i Aarhus. Her overnatter vi og spiser enkelte måltider sammen. Når du ikke har en frivillig opgave, er du velkommen til at deltage i programmet i frivillligcampen, hvor der er arrangeret en masse fede aktiviteter. Det gælder bl.a. strandture, inspirationsoplæg og fællessang - og ikke mindst dele den fælles oplevelse og gode energi det giver at være frivillig. 

Vi håber selvfølgelig, at du har mulighed for at være med hele ugen. Hvis ikke er du også mere end velkommen til at give din hånd med de dage, hvor det er muligt. 


Tilmeld dig

KFUM og KFUK har oprettet en tilmeldingsside for dig, så du kan melde dig som frivillig til YMCA World Council. Du finder linket til tilmeldingssiden her.

På tilmeldingssiden har du mulighed for at angive de dage, hvor du kan give en hjælpende hånd under World Council. Hvis du allerede har en opgave under World Council, så skal du blot gøre opmærksom på dette, når du vælger dagene, hvor du kan hjælpe. 
Er du ikke blevet tildelt opgaver endnu, så har du mulighed for at vælge den type af opgaver, som du finder mest interessant.

Det er desuden naturligt, at man gerne vil være frivillig med en eller flere venner. Derfor er det også muligt at skrive deres navne for at få lov til at få opgaver sammen med dem. 

Har du spørgsmål?