Ten Sing

Ten Sing er for dig, der elsker at synge eller spille i band. For dig, der er interesseret i dans eller drama, og har lyst til sammen med andre unge at stable et show på benene. 

Scroll

Ten Sing Aarhus er for alle unge mellem 13 og 18 år. Vi mødes hver onsdag, med start i uge 40 2024. 

For dig som...

Ten Sing er for dig, der elsker at synge eller spille i band. For dig, der er interesseret i dans eller drama, og har lyst til sammen med andre unge at stable et show på benene. For dig, der er kreativ og kunstnerisk, og har lyst til at lave fede kostumer eller flot scenografi. For dig, der har teknisk snilde, og har lyst til at styre lys og lyd. Ten Sing er fedt. Ten Sing er sjov og ballade. Ten Sing er for dig, der har lyst til at være en del af et fedt fællesskab med andre unge, der også brænder for at udtrykke sig gennem musik, teater og dans.

I Ten Sing mødes vi og er sammen om at lave et show. Vi bruger tid på at øve og sammensætte showet og derefter tager vi ud og optræder med det på efterskoler, til festuger, gudstjenester eller festivaler. Ten Sing’erne finder på, hvad showet skal handle om, og vælger sangene. Nogle gange bruges dans i showene, andre gange video, drama eller kor. Alle former for performance kan indgå i showet.

Vil du være med?

Synes du det lyder fedt og vil du være med i Ten Sing Aarhus når der starter en ny sæson i uge 40, så skriv en mail til hjort@kfum-kfuk.dk 

Billeder fra det nationale Ten Sing