Unge voksne

Unge voksne er et fællesskab for unge, hvor der er plads til alle. Her er det sociale vigtigt, og der er plads til at lave sjove og fjollede aktiviteter, samtidig med, at der er plads til at snakke om tro.

Scroll

Midtpunkt 

Midtpunkt er Aarhus Midtbys unge-voksne gruppe. Unge-voksne handler om at skabe rum for sociale aktiviteter, gode relationer og samtaler om tro. I Midtpunkt kommer der mange studerende, der gerne vil være sociale med andre og samles om at alle har en god aften.

Midtpunkt er et fællesskab for unge, hvor der er plads til alle. Her er det sociale vigtigt, og der er plads til at lave sjove og fjollede aktiviteter, samtidig med, at der er plads til at snakke om tro.

Midtpunkts aktiviteter spænder bredt. Her har vi både været ude og spille banko på et plejehjem, spillet tros-hint, bagt julekager i blinde og mange andre ting. Herudover har vi også fællesspisning, fællesaftner med de andre unge-voksne foreninger og er på en årlig hyttetur. Du skal komme i Midtpunkt fordi vi er et stort fællesskab med plads til alle.

“Det bedste ved Midtpunkt er, at der er plads til ro og fordybelse, men også til at lave alt muligt skørt og fjollet, som man ikke gør så mange andre steder.” - Katrine, 24 år

Hvornår: Tirsdag kl. 19-21 Hvor: Nørre Allé 29 Hvem: Unge fra 20 år og op

Program og andreinformationer kan findes på facebookgruppen "Midtbyens KFUM og KFUK - MIDTPUNKT"

25+

25+ er Midtbyens anden unge-voksne gruppe . Det er langt hen ad vejen en fortsættelse af Midtpunkt, hvor vi laver mange af de samme aktiviteter, med fokus på samvær og de kristne værdier. 25+ er i mange henseender en videreførelse af Midtpunkt, blot med et aldersspænd der rækker nærmere fra 25 år og op, og hvor langt de fleste nærmer sig færdiguddannede og i arbejde, men alle er velkomne til at deltage.

Fællesskabet omkring 25+ et fællesskab med plads til alle. Her taler vi om stort og småt, og både det sociale, sjove aktiviteter og samtaler om tro og liv er i fokus.

25+ mødes hver anden tirsdag på Børnehøjskolen, som regel klokken 19. Programmet for aftenerne spænder bredt, lige fra foredrag med studenterpræst og skøjtetur til besøg i en moské foruden flere fællesaftener med Midtpunkt. Desuden opstår der indimellem også mere spontane ideer, som bliver meldt ind på facebooksiden: Midtbyens KFUM og KFUK – 25+. Her kan programmet også ses.

”Det fede ved 25+ er klart fællesskabet, uformelt og nede på jorden, med en loyal gruppe der kan mødes både formelt, men også spontant. Her kan man være sig selv, og dele med de andre, hvad der fylder hos en.” - Mathias, 28 år

Hvornår: Hver anden tirsdag kl. 19-21 Hvor: Nørre Allé 44 Hvem: Unge fra 25 år og op

Programmet og andre informationer kan findes på Facebookgruppen ”Midtbyens KFUM og KFUK - 25+

Unge voksne l Frederiksbjerg 

Unge voksne handler om at skabe rum for sociale aktiviteter, gode relationer og samtaler om tro. Til Unge Voksne på Frederiksbjerg kommer der mange unge, der gerne vil være sociale og samles om at alle har en god aften.

Hvornår: Hver onsdag kl. 19-21 Hvor: skt annagade 47 Hvem: Unge fra 20 år og op

Programmet og andre informationer kan findes på Facebookgruppen "Unge Voksne, KFUM og KFUK Frederiksbjerg"