Studie- og ungdomsboliger

Kollegium på Klostertorvet

KFUM og KFUK's kollegium på Klostertorvet 10, 8000 Aarhus C har plads til 34 beboere. Boligerne er beregnet til unge studerende, som er aktive medlemmer af KFUM og KFUK eller lignende organisationer.

Adresse: Klostertorvet 10, 8000 Aarhus C

Kapacitet: 34 lejemål

Kollegiet ligger midt i centrum, og tæt på alle de store uddannelsesinstitutioner. Der er 10 minutters gang til Hovedbanegården, 2 minutter til det pulserende område omkring Åen og lige udenfor døren kan du hoppe på over 10 forskellige buslinjer.

Kollegiet ligger altså mere centralt end de fleste kan drømme om, og så ligger huslejen endda under markedsprisen (omkring 1750 kr. + 150 kr. i a conto varme).

Forklaringen er, at KFUM og KFUKs Kollegium i Aarhus er en selvejende institution, hvis formål er, at sikre unge studerende, der er aktive medlemmer af folkekirkelige foreninger i Aarhus, et godt og billigt sted at bo. 

Et privilegium for aktive frivillige

Bestyrelsens politik er, at kollegiets økonomi blot skal løbe rundt i sig selv. Den fastsatte husleje er således under markedshuslejen, og det må derfor opfattes som et privilegium at bo på kollegiet.

Bestyrelsen ser derfor gerne, at en så stor del af kollegiets beboere som muligt støtter op om det kirkelige børne- og ungdomsarbejde i området.

Stærkt fællesskab

Kollegiet har tre etager med 10-12 beboere på hver gang. På de enkelte gange arrangerer beboerne fællesspisninger og sociale aktiviteter, og beboerne mødes ofte over en kop kaffe i deres fælles køkken.

Der er altid plads til at komme på besøg i de andre køkkener, og derudover arrangerer kollegiets festudvalg Monasterio også fælles fester.

KFUM og KFUKs Kollegium er i det hele taget kendetegnet ved et stærkt beboerfællesskab.

Information

Kapacitet:
34 lejemål

Kontakt:
https://kfum-kfuk.dk/klostertorvet/kontakt/

Send din ansøgning

Ledige lejemål slås ikke op, men du er velkommen til at sende en ansøgning om at komme på ventelisten.

Du kan læse mere og finde ansøgningen inde på:  www.kfum-kfuk.dk/klostertorvet 

Se mere om livet på kollegiet i videoen her