Program

Familiefestivalens program er tilrettelagt af frivillige, og det spænder fra stille refleksion, til vilde aktiviteter og sjov underholdning! 
Scroll gennem siden og bliv klogere på, hvad du oplever og kan bidrage med som deltager på Familiefestivalen!

Scroll

Hvad skal der ske?

På Familiefestival-dagen er der aktiviteter i særklasse. Du er velkommen til selv at bidrage med et sjovt indslag, en workshop i noget helt unikt, du kan, en sang eller andet. På den måde vil alle gå hjem med masser af forskellige input og gode minder.  

Alt fælles program foregår i en sal, hvor alle sidder på gulvet. På den måde kan din tumling bevæge sig, mens der sker aktiviteter i salen eller fra scenen. Vi synger en masse sammen og alle børn kan være med.

Festival program 

Fordi vi er en festival der insisterer på at skabe rum til fordybelse og refleksion, vil der udover Festival Fritid og show også være en andagt, som en del af fælles programmet. Her synger vi en sang, hører en historie og de der har lyst kan være med til at bede fadervor. Inden vi pakker sammen, afrundes festival-dagen med et festfyrværkeri af stemning fra scenen.

 

9.30 Drop in m. formiddagssnacks og kaffe
10.00. Fælles velkomst og intro til dagen
10.30. Musik og Dans
11.30 Frokost og FestivalFritid
13.30 Vi skaber vores egen festival
– Alle byder ind med en aktivitet á ca. én times varighed
Herunder en eftermiddagssnack og kaffe
16.30 Tid til tro - Show
17.30. Aftensmad og FestivalFritid - Man kan blive eller køre
hjem, når det passer
18.30. Godnathistorie eller film for børn, hvis forældre vil give
en hånd med oprydningen
Der forskellige festival-rum, I kan finde jer til rette i: Fx byggerum, perleværksted, læsesal, tegnebord, hoppeborg, gøglerområde, etc,.
Der er også et program, hvor der er fælles aktiviteter at tage del i og byde ind i.

Du kan bidrage

Lørdag formiddag er der fælles program med forskellige fede indslag fra KFUM og KFUK. Det kan være en fortælling, familiesang,  et ekstraordinært aldersopdelt program, hvor vi sammen bliver klogere på noget der rør sig i vores omverden. 

Festival Fritid

Familiefestival-dagen tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter, samtidig med at der er masser af mulighed for at dyrke tulletid og det nære samvær. 

Festival fritid  har sit helt unikke aktivitetstilbud fordi du kan være med til at skabe dele af det. Kom og slå dig løs i vores aktiviteter: Hoppeland, DIY, Sport, Wildlife, Science, Dans og meget mere. 

Alle aktiviteter og mad er betalt gennem deltagerbetalingen.
Følg med her på siden hvor aktiviteterne lægges op.