Bliv frivillig i KFUM og KFUK

Frivillighed er en meget stærk identitet i KFUM og KFUK. Hver uge bruger frivillige over hele landet deres fritid på at skabe frirum og gøre børn nysgerrige på verden.

Scroll

Aktuelle opgaver i landsorganisationen

Vær med til at løse meningsfulde opgaver

I KFUM og KFUK er vi flere tusinde frivillige - og vi har også brug for dig! Du vil blive en del af et unikt fællesskab af engagerede mennesker, som alle har et ønske om at give børn og unge store oplevelser, livsmod og handlemuligheder.

Du kan blive leder i en teenklub, underviser på en Børnehøjskole, teknisk hjælper på en festival, rejseleder, fotograf og meget, meget andet.

Hvis du brænder for noget særligt, kan du også selv være med til at sætte det i gang. Vi elsker gode idéer!

Der er mange fordele ved at være frivillig

Mange frivillige i KFUM og KFUK er unge, bl.a. studerende, som giver et par timer om ugen – og får masser af grin, gode oplevelser og kompetencer til gengæld.

Som frivillig møder du masser af andre engagerede mennesker, som brænder for at gøre en forskel for andre. Du kan næsten ikke undgå at finde venner for livet. 

Du kan løbende deltage på relevante kurser, hvor du kan styrke dine kompetencer.

Sådan bliver du frivillig

Du kan både blive frivillig i din lokale forening eller i et af vores landsdækkende udvalg og arbejdsgrupper.

Hvis du gerne vil være frivillig i KFUM og KFUK, kan du:

Må vi kontakte dig?

Send os dine kontaktoplysninger. Så bliver du kontaktet og får mere at vide om, hvordan du kan gøre en forskel for børn og unge i KFUM og KFUK.

Send os dine kontaktoplysninger

Samværspolitik

I KFUM og KFUK har vi formuleret en samværspolitik for alle frivillige ledere, der har kontakt til børn og unge under 18 år.

Læs samværspolitikken her

Anmod om børneattest her