Billede af: Christian Blom-Bloch

Fællesklangs jubilæumskoncert publikum

I inviteres til Fællesklangs storslåede Jubilæumskoncert i Odense med alle Danmarks Fællesklang-kor!

Dato og tidspunkt lørdag 02. november 2024 kl. 17:00 -
lørdag 02. november 2024 kl. 18:30
StedODEON, Odeons Kvarter 1, Odense
TILMELDINGSFRIST søndag 03. november 2024 Kl. 12:00

I inviteres hermed til Fællesklangs storslåede Jubilæumskoncert i Odense den 2. november kl.17 med alle Danmarks Fællesklang-kor! Fællesklang har nu eksisteret i 10 år og er en succes i 10 forskellige lokalforeninger, og DET skal da fejres med en udflugtstur for lokalforeningen! 


KFUM og KFUK har nu ca 800 Fællesklang-sangere på landsplan! Der er en bestemt grund til at unge fortsat strømmer til Fællesklang-korene, nemlig at korets værdier som frirum, fællesskab og åbenhed skinner så meget igennem, at unge bliver afhængige af det ugentlige kick til kor.

Til denne jubilæumskoncert vil I opleve hvad Fællesklang er og kan for unge i Danmark! Sangerne vil give koncert i ODEON’s storslåede koncertsal og synge både Disney, gospel og kendte hits. Publikum vil desuden blive inddraget undervejs!

Vi håber I som lokalforening har lyst til at bakke op og opleve hvad KFUM og KFUK OGSÅ kan skabe af stærke fællesskaber. Arrangér en fælles tur for jeres medlemmer, og kom inspirerede og opfyldte tilbage til jeres forening med fornyet energi og en stolthed over hvad KFUM og KFUK gør for unge.