Billede af: Kristian Olsen

Kurser

Kommunikationskursus for foreninger og frivillige

Sidder du som frivillig i en forening, en arbejdsgruppe eller et udvalg og har ofte mere og mere behov for gode redskaber og fif til, hvordan du kommer ud med de gode tilbud og budskaber? "Communication is key" - men hvad så, når tiden er knap og man ikke kender sine muligheder?

Dato og tidspunkt fredag 06. september 2024 kl. 19:00 -
søndag 08. september 2024 kl. 14:00
StedKøbenhavn
TILMELDINGSFRIST søndag 01. september 2024 Kl. 12:00

Early bird pris

Indtil den 15. august kl. 12.00 kan du tilmelde dig kurset til early bird pris. Prisen ligger på kr. 1000,- for medlemmer og kr. 1200,- for ikke-medlemmer og vil efter skæringsdatoen stige med kr. 500,- for begge grupper. 

Genkender du dig selv i ovenstående beskrivelse, er dette kursus lige for dig og din forening!

Kurset afholdes fra den 6. til den 8. oktober i København, og det er en god mulighed for at få værktøjer og viden, der kan løfte jeres forening's kommunikation.

På kurset får du lov til at dykke ned i et kommunikationsunivers sammen med en masse andre gode mennesker.

Weekendens indhold:

  • Den gode formidling til sociale medier: Lær at skrive engagerende og relevante tekster, der fanger jeres målgruppes opmærksomhed og skaber interaktion på sociale medier. 

  • Sådan tager du de gode billeder: Bliv skarp til at tage billeder, der formidler jeres budskaber klart.

  • ChatGPT er din ven: Lær, hvordan ChatGPT kan bruges aktivt til at generere indhold og idéer.

  • Hvordan nu med sociale medier: Få en grundlæggende forståelse af, hvordan I bedst kan bruge platforme som Instagram til at opbygge og engagere jeres fællesskab.

  • Vild med video: Lær at lave og redigere små videoer, som kan bruges til promovering og formidling af jeres aktiviteter på sociale medier. 

  • Leg og oplæg i canva: Bliv kendt med vores grafiske værktøj Canva og lær, hvordan du nemt laver lækkert grafisk materiale, online såvel som fysisk.  
  • Annoncering på sociale medier: Vi også hyret en ekstern underviser i annoncering på Facebook og Instagram, så vi sammen kan blive klogere på, hvordan vi når længere ud til flere mennesker. 

 

Forudsætninger for at deltage

  • Du har adgang til en meta business konto eller får det før kursus start. Er du i tvivl om, hvordan du gør, skriv da til kommunikation@kfum-kfuk.dk 

  • Du har adgang til frivillig-licensen på canva, vores grafiske onlineværktøj. Har du ikke adgang nu, følg da dette link: Kom i gang med canva

  • Du har adgang til en instagram-profil. 

 

Alt det praktiske

Vi opdaterer løbende.

Pris for medlemmer: kr. 1000,-

Pris for ikke-medlemmer: kr. 1250,-

Sted: Valby Langgade 19, 2500 Valby

 

Når du har tilmeldt dig:

Du modtager et deltagerbrev med alle detaljer omkring kurset, hvad du skal have med og lign.. 

 

 

Relaterede events

Se alle events