Tilmedling er lukket
Scroll

Har du flair for at gøre det hyggeligt og servicere? 

I teltet omkring scenen er der run på det meste af tiden, derfor er der brug for dig, der kan lide at gøre det let at være lyd- og lystekniker, festivalband, værter og ikke mindst band. 

Du sikre at backstage lokalet er flot og ryddet undervejs på festivalen, er vært for de kunstnere, der kommer og spiller og, at der er mad og drikke til de, der har opgaver omkring scenen.

Kort overblik over opgaver:

  • Udtænke en fin idé med backstage teltet
  • At gøre det fedt for gæster at komme og spille på Wonderful Days
  • Klargøre backstage for hver sceneshow. Der skal være hyggeligt og indbydende så du er både den, der rydder op og gør rent undervejs.
  • Du sikre, at der er indkøbt ud fra riders til de enkelte kunstnere
  • Laver aftaler med teknikere om afhentning af mad og drikke og sørger for, at de rydder op efter sig
  • Kaffe er altid godt at have på kanden

Tidsforbrug

Der er dagligt både øve-tid og programpunkter der kræver, at du er omkring teltscenen. Vagtplanen lægges i tiden op til Wonderful Days

Kompetencer

Du skal være hjælpsom så sceneshow og øvninger går godt. Måske får du behov for at minde andre frivillige om at rydde op efter sig selv.

Ansøgning

For at blive Backstage- og teknikker crew, skal du skrive til wdfrivillig@kfum-kfuk.dk - skriv 'Backstage' i bemærkningsfeltet. Derefter bliver du kontaktet af vores frivillig ansvarlig. Du tilmelder dig senere som frivillig

Tilmeld dig som frivillig