Scroll

Er du god til at lange lækre snacks over disken og til at skabe en god stemning?

Som frivillig i Caféen vil din primære opgave være at stå bag disken i Caféen og tage imod bestillinger fra lækkersultne teenagere. Du vil sikkert have lyst til at spørge deltagere og frivillige, hvordan de har det på Wonderful Days, mens de venter på at du skænker en kop kakao eller andet. Sammen med resten af frivilliggruppen for Caféen, skaber I et hyggeligt miljø, selv når der er run på.  Opgaven kan godt kombineres med andre frivillige opgaver, og der vil ikke være noget forberedelse inden festivalen.

Kort overblik over opgaver:

  • Stå bag disken i Caféen 
  • Lave små retter og lignende
  • Bidrage til en hyggelig Café
  • Evt. hjælpe med oppyntning af Caféen

Tidsforbrug

Der er ikke et krav til minimum tidsforbrug i Caféen. Man kan vælge at være frivillig i Caféen hele ugen, kombinere det med andre frivillig opgaver eller bare bruge en enkelt dag, hvis det er det, du har mulighed for.

Kompetencer

Der er ikke krav til bestemte kompetencer, og det er på ingen måder nødvendigt at have prøvet at stå i Café eller lignende før. Du skal efter en kort oplæring, kunne håndtere betaling med Mobile Pay, og det er en fordel at kunne snakke lidt engelsk, så du kan kommunikere med festivalens internationale deltagere.

Ansøgning

For arbejde i Caféen, skal du tilmelde dig som frivillig - skriv 'Caféen' i bemærkningsfeltet. Derefter bliver du kontaktet af vores frivillig ansvarlig.

Tilmeld dig som frivillig