Tilmedling er lukket

Campleder

Som Campleder er du den, der sikre, at campen glider godt og hjælper, hvis der er sygdom, konflikter eller sikre, at festivalguides er godt tilpas med deres opgave.

Tilbage

Scroll

Du er vildt god til at have overblik over større forsamlinger og støtte andre frivillige i deres rolle som festivalguides.

Som Campleder er du den, der sikre, at campen glider godt og hjælper, hvis der er sygdom, konflikter eller sikre, at festivalguides er godt tilpas med deres opgave.

Din opgave er primært at tjekke op på festivalguides og støtte dem med at klare deres opgave. Der er ca 20 festival guides i en camp. 

Som Campleder forventes det at du sover et par nætter i deltagercampen, resten af nætterne er i crew campen og deltager i det forkursus, der er lige op til festivalen.

Kort overblik over opgaver:

  • Afholde campmeetings i løbet af festivalen, hvor der bygges fællesskab op mellem festivalguides, afstemmes forventninger, uddelegeres nye opgaver, samles op på det der er vanskeligt.
  • Hjælper i de wondergroups, der må være brug for det.
  • Holder styr på at alle deltagere fra din camp er på festivalen og giver besked i informationen, hvis der er ændringer.
  • Deltager i forkursus, Pre-WD for frivillige på Wonderful Days. Her samler du de frivillige, der er i din camp første gang og laver teambuilding.

 

Tidsforbrug

Du er til rådighed hele Wonderful Days + Pre-WD, og måske vil du afholde et online møde inden festivalen for de festivalguides, der er tilknyttet din camp.

 

Kompetencer

Du har overblik over mange personer, og kan indgå i forskellige relationer og gruppedynamikker. Og så er det er klart, at du skal have et kæmpe bankende hjerte for vores deltageres oplevelse på festivalen og for de frivillige, der melder sig som festivalguides.  

Vil du være Campleder forventes det, at du deltager på kursusdagene Pre-WD op til Wonderful Days. Her lærer du de festivalguides, der er i din camp, at kende. Der vil være tid til at planlægge og tale om, om der er behov for konkret hjælp. Du bliver introduceret til ‘reflection’, hvilke aktiviteter programmet på festivalen byder på, du vil blive fortrolig med pædagogiske redskaber i arbejdet med unge. Du vil med andre ord blive klar til at give og få nogle helt forrygende dage. Frivillige med andre opgaver er også velkomne til at deltage. Læs om Pre-WD 

Inden deltagerne kommer, er der tid til at gøre campen klar. 

Festivalguides og campleder bor delvist i deltagercampen og crewcampen. I crewcampen vil der være mulighed for at bo i campingvogn, og tilslutte den strøm.

Ansøgning

For at blive Campleder skal du skrive til wdfrivillig@kfum-kfuk.dk - skriv 'Campleder' i bemærkningsfeltet. Derefter bliver du kontaktet af vores frivilligansvarlig. Senere tilmelder du dig som frivillig.

Tilmeld dig som frivillig