Scroll

Du er vild med at være vært, har social overblik, elsker at lytte og har blik for at alle er med.

En international festivalguide tilknyttes en gruppe deltagere på ca. 15 personer. Dem skal du hjælpe med at finde til rette på festivalen og guide dem, der har brug for det undervejs. En del af din gruppe består af internationale deltagere fra et eller flere at KFUM og KFUKs partnerlande, og du skaber bro mellem danske og udenlandske deltagere. 

Som eksempler på dine opgaver kan nævnes; Du deltager og er vært i afvikling af de sociale input såsom camp time, reflection, fællesspisning osv.
Du hjælper deltagerne, hvis teltet blæser omkuld, de har hjemve, de ikke kan finde ud af programmet osv. Du lytter til de unge og fornemmer, om de kan finde ud af at være afsted på festival. Nogen har brug for hjælp til at finde en aktivitet, andre har måske bare lige brug for hjælp til at finde nogen, der godt gider at snakke engelsk med dem. 

Du er international festivalguide sammen med en anden - du kan fx invitere en god ven med. Du sover én eller flere nætter i deltagercampen, resten af nætterne er i crew campen.

I campen er også en campleder, som hjælper dig, hvis der opstår uventede eller utilsigtede opgaver. 

Kort overblik over opgaver:

  • Deltage i Pre-WD, et forkursus for frivillige, læs nedenfor
  • Være omsorgsperson med særlig fokus på de internationale deltagere
  • Hjælpe de unge til aktiviteter
  • Være tovholder på tid med din wondergroup, til camptime og andre aktiviteter
  • Aftale et par tidspunkter i løbet af dagen, hvor du gerne vil se deltagerne i din wondergroup fx til spisning, aftenshow eller en bestemt aktivitet.
  • Deltage i camp-frivilligmøder
  • Holde styr på, at deltagerne fra din wondergroup er på festivalen og give besked til informationen, hvis der er ændringer.

Tidsforbrug

Du deltager i et forkursus inden Pre-WD og ellers kræver opgaven ingen forberedelse. Til gengæld er du til rådighed hele festivalen og forventes at stå for samlinger i gruppen 1-2 gange om dagen. Der er masser af fritid også, men særligt de første dage er du opmærksom på dine deltagere (Og de andre internationale deltagere) og er tilgængelig for dem.

Kompetencer

Du skal have mod på at tale en masse engelsk og hjælpe med at oversætte for de internationale, når der er brug for det. Til større samlinger vil der være tolkeudstyr og oversættere til rådighed. Der er ikke krav om dit engelsk-niveau, blot du har lysten til at kaste dig ud i det. Derudover forventer vi, at du har blik for at give deltagerne en fantastisk oplevelse på festivalen og byde ind med alle dine sociale ressourcer.

Ansøgning

For at blive international festivalguide, skal du tilmelde dig som frivillig. Skriv 'International festivalguide + evt. hvem du gerne vil være festivalguide med' i bemærkningsfeltet. Det er muligt at melde sig til som enten almindelig festivalguide eller international festivalguide. Skriv begge dele, hvis vi må bestemme, om du bliver det ene eller det andet.
Når du har tilmeldt dig, bliver du kontaktet af vores frivilligansvarlige.

Tilmeld dig som frivillig